Latest Blogposts

Out in Africa

out28

Zuid-Afrika - Out in Africa -  € 2.500     |Fotos|Video|Pers|Mail|Reserveren | 
• Big Five Luxury Adventure Paardrijsafari in malariavrij Waterberg-gebied
• Vaste data/8 nachten/7 dagen rijden/4 a 5,5 uur per dag in het zadel
• Voor gevorderde ruiters vanwege de big five (leeuw, olifant, buffel, luipaard en neushoorn)
• Vliegen op Johannesburg & transfer naar bestemming
• Transfers van/naar de luchthaven
Out in Africa
Het ritmische geluid van hoeven galopperend op paden alleen gebruikt door wilde dieren. De ademhaling van de paarden en de penetrante geur van hun zweet. Ontdek Afrika, de wilde dieren, de natuur en de mensen vanuit het zadel. Pure adrenaline: dit is paardrijden op zijn best.

De locaties zijn gekozen om hun natuurlijke schoonheid en ambiance met een romantische sfeer. Startpunt is op een Private Nature Reserve in het Waterberg-gebied. Het woord safari komt van het Swahili en betekent lange reis. Reis zoals de eerste kolonisten deden, of u nu in de lodges verblijft of in de "fly camp" (tijdelijk opgezet camp), alle comfort is aanwezig. Een paardrijsafari in harmonie met de natuur in een ongerepte omgeving.

out25out38

Het rijden/de paarden
De groepen zijn klein en de gasten krijgen veel persoonlijke aandacht. Dagelijks legt men een afstand af door de Afrikaanse bush waarbij men onderweg allerlei wilde dieren vanuit het zadel kan zien. Uw gids zal u veilig langs schitterend wildleven leiden, u op bezienswaardigheden en geluiden wijzen die een ongeoefend oog zou missen. De paarden zijn voornamelijk volbloed Boerperd-kruising, Arabier-kruising en Friezen. Ze zijn gewend aan het wild, hebben een gelijkmatig temperament en zijn voorwaarts. Met allemaal een eigen karakter is er een paard voor elke gastruiter. De paarden mogen na elke safari een periode rusten, waarna ze weer bijgeschoold worden. Ze zijn niet beslagen en zijn tredvast op het terrein. Nieuwe paarden worden eerst achteraan gereden tot ze voldoende vertrouwen hebben. Het team zorgt continue ervoor dat de paarden goed geschoold en prettig te rijden zijn voor de ervaren gasten.

out12out34
Arrangementen/Prijzen 2017 en 2018

Big Five Luxury Adventure (8 nachten) € 2.500
o.b.v. volpension accommodatie, incl. paardrijden, gids, culturele tour, wildlife center tour, snacks, koffie/thee bij de lodge en in fly camp, alcoholische en non-alcoholische drankjes in fly camp.
Excl. vluchten, transfers, drankjes bij verblijf op de lodge, watersport (Rand300-Rand525 afhankelijk van activiteit), Spa-behandelingen (body therapy, facial, hand/foot therapy, beauty salon), night drives (in de jeep, 3 uur, Rand 400 per persoon) en fooien. Eénpersoonstoeslag op 8-daags arrangement € 367.

Programma Big Five Luxury Adventure (klik op de link)
Bekijk hier het volledige programma van dag tot dag.

Data 2017
Vraag ons naar de data (ede Big Five Luxury Adventure is tweemaal per maand)
Data 2018
6-13 jan, 20-27 jan, 3-10 feb, 17-24 feb, 3-10 mrt, 17-24 mrt, 7-14-apr, 21-28 apr, 5-12 mei, 19-26 mei, 2-9 jun, 16-23 jun, 7-14 jul, 21-28 jul, 4-11 aug, 18-25 aug, 8-15 sep, 22-29 sep, 6-13 okt, 20-27 okt, 3-10 nov, 17-24 nov, 8-15 dec, 26 dec-2 jan

Alleen verblijf op de Lodge met buitenritsafari's
Op de data tussen de safaritrektochten in is het mogelijk op de lodge te verblijven (minimum van drie nachten) en losse buitenritsafari's te maken. U kunt zowel 's morgens als 's middags rijden en het is mogelijk daar te rijden waar geen gevaarlijk wild is. U geniet dan het comfort van de lodge met ook andere activiteiten en een spa of gewoon relaxen bij het zwembad. Het is ook mogelijk een helikoptervlucht over het gebied te maken (ter plaatse te betalen.
Verblijf op Lodge mogelijk op de volgende data:
17.1 – 5.2/ 22.2 – 4.3 / 21.3 – 9.4 / 25.4 – 7.5 / 24.5 – 3.6 / 20.6 – 9.7 / 26.7 – 12.8 / 29.8 – 9.9 / 26.9 - 14.10 / 31.10 – 11.11 / 28.11 – 8.12 / 17.12 – 22.12
Prijs per persoon per nacht € 350
O.b.v. volpension accommodatie, incl. paardrijsafari's, gids, snacks, thee/koffie.
Excl. vluchten, transfers, andere activiteiten, dranken en fooien.

Vliegen op Johannesburg
U kunt zelf uw vluchten boeken of dat aan ons overlaten, dat maakt ons niets uit. Wij adviseren u altjid te wachten met het boeken van vluchten tot wij uw paardrijvakantie hebben bevestigd en ook adviseren wij omtrent vliegtijden i.v.m. uw transfers.

Transfers
U wordt op de luchthvan van Johannesburg opgewacht en naar Entabeni gereden (duur ca. 3 uur), kosten transfer € 80 enkele reis.

Ligging
Gelegen in het malariavrije Waterberg-gebied ten noorden van Johannesburg.

waterberg

Klimaat/weer
Een mild klimaat maar heet in de zomer (onze winter). In de zomer kan het ook regenen, maar het duurt nooit lang voordat de zon weer verschijnt en het is dan nog steeds warm. In de avonden kan het wel koel worden.

Wat neemt u mee:
Eigen cap, zonnebril, neutraal gekleurde kleding, jodhpers, shirts met lange mousen, jersey of fleece voor koele avonden, waterdicht jack (in de zomer), korte broek, t-shirts, zwemgoed, sandalen, zonnebrandcreme, muggenstift/Deet, zaklantaarn, verrekijker, fototoestel, heuptas.

Reserveren
Wij kunnen beschikbaarheid voor u opvragen en/of een paardrijvakantie voor u in optie nemen.
Bij reservering geldt een aanbetaling van 20%-40% afhankelijk van onze partnerlocatie.
Het restantbedrag mag 10 weken voor vertrek worden voldaan.
Deze paardrijvakantie hanteert een aanbetaling van 20% van de reissom.
U betaalt nooit meer dan rechtstreeks en wij hanteren de beste prijsgarantie, soms zelfs een betere prijs.
Indien u een KNHS-lidmaatschap heeft, ontvangt u 2,5% korting, zie de KNHS-website/ledenkorting.
U ontvangt van ons een uitgebreide persoonlijke reisitinerary met daarin alle voor u relevante informatie over uw reis/vluchten, transfers, uw paardrijvakantie, de paarden, de gidsen, uw hosts, het verblijf, verzekeringen en over het land zelf (vaccinaties, visa).U kunt ons emailen of gebruik maken van ons online reserveringsformulier.
Bel: 06-47310175 | E-mail: patricia@paardenpas.nl | Offerte-aanvraag |

 beste prijsgarantieknhsCollect Wolk Patricia 2015 jpg