Latest Blogposts

Bush & Beach

Australië-pool

Australië - Bush and Beach - vanaf € 2.225         FOTOS     reserveren button
Een trektocht landinwaarts naar de Sunshine Coast van Queensland. Rijden over paden in de Australische bush met onderweeg kangaroe's, koala's en papagaaien maar ook veedrijven indien u wilt en als afsluiter een strandrit over een onmetelijk strand.
• Maart-november • Aankomst zondag • 6 nachten / 5 dagen rijden • 2-5 uur per dag • Vliegen op Sunshine Coast, Noosa

Australië - Bush and Beach

De tocht neemt u me de Australische bush in, met onderweg kangaroes en koala's, maar ook inheemse vogels waaronder papagaaien.  Onderweg in het binnenland kunt u ook helpen veedrijven. U rijdt 's-morgens zodat u 's middags kunt relaxen en zwemmen of de lokale steden bezoeken. Als afsluiter een lange galop op Noosa's spectaculaire North Shore Surf Beach.

Het rijden/de paarden
De paarden zijn Australische 'stock horses" beroemd om hun vermogen en temperament. Sommige van de paarden zijn volbloeden, andere Arabisch gekruisd. Ruiters dienen alle gangen te beheersen en met vertrouwen op een goed gemanierd paard te kunnen rijden. De meeste paarden worden gereden in comfortabele Australische Stock zadels maar er zijn ook enkele Engelse zadels beschikbaar.

Accommodatie
U verblijft zowel in appartementen als in comfortabele B & B's met een echt Aussie karakter. Eén van deze B&B's, gelegen in het schilderachtige Mary River vallei is zelfs bekroond. Sommige kamers hebben een eigen badkamer en op sommige avonden kunt u een badkamer delen met een andere kamer. Sommige van de appartementen hebben een slaapkamer met eigen badkamer. Deze appartementen hebben een gecombineerde woonkamer/keuken.

Extra
Na afloop kunt u besluiten verder naar het Noorden de kust af te reizen naar de befaamde Great Barrier Reef waar u kunt snorkelen of duiken op het rif.

Arrangement
o.b.v. volpension, incl. paardrijden en transfers van/naar de luchthaven Sunshine Coast. Excl. vluchten, dranken en optionele fooien.

Vliegen op Sunshine Coast (dichtstbijzijnde, maar Brisbane ook mogelijk)

Transfers
-tussen Noosa en Sunshine Coast luchthaven inbegrepen
-tussen Brisbane en Noosa ad € 113 per persoon met een minimum van 2 personen.

 

0 reacties op “Bush & Beach

Plaats een reactie