Latest Blogposts

Bush & Beach Sunshine Coast Queensland

Aus5

Fotos |Video |Pers Mail Reserveren | Aanbieding | Richtprijs € 1.932 |
• Vliegen via Sydney of Melbourne op Sunshine Coast Noosa
• Periode maart tot november Aankomst op een zondag
• Duur:  6 nachten/5 dagen paardrijden/2-5 uur per dag/strandritten
• Niveau: vanaf halfgevorderd
• Groepsgrootte : 8 personen Maximum gewicht 100 kg

 

Australië - Bush and Beach

Een trektocht landinwaarts naar de Sunshine Coast van Queensland. Rijden over paden in de Australische bush met onderweeg kangaroe's, koala's en papagaaien maar ook veedrijven indien u wilt en als afsluiter een strandrit over een onmetelijk strand.De tocht neemt u me de Australische bush in, met onderweg kangaroes en koala's, maar ook inheemse vogels waaronder papagaaien.  Onderweg in het binnenland kunt u ook helpen veedrijven. U rijdt 's-morgens zodat u 's middags kunt relaxen en zwemmen of de lokale steden bezoeken. Als afsluiter een lange galop op Noosa's spectaculaire North Shore Surf Beach.

Het rijden/de paarden
De paarden zijn Australische 'stock horses" beroemd om hun vermogen en temperament. Sommige van de paarden zijn volbloeden, andere Arabisch gekruisd. Ruiters dienen alle gangen te beheersen en met vertrouwen op een goed gemanierd paard te kunnen rijden. De meeste paarden worden gereden in comfortabele Australische Stock zadels maar er zijn ook enkele Engelse zadels beschikbaar.
Aus3 Aus2

Accommodatie
U verblijft zowel in appartementen als in comfortabele B & B's met een echt Aussie karakter. Eén van deze B&B's, gelegen in het schilderachtige Mary River vallei is zelfs bekroond. Sommige kamers hebben een eigen badkamer en op sommige avonden kunt u een badkamer delen met een andere kamer. Sommige van de appartementen hebben een slaapkamer met eigen badkamer. Deze appartementen hebben een gecombineerde woonkamer/keuken.
Noosa poo;l Noosa resort

Extra
Na afloop kunt u besluiten verder naar het Noorden de kust af te reizen naar de befaamde Great Barrier Reef waar u kunt snorkelen of duiken op het rif.

Arrangement
o.b.v. volpension, incl. paardrijden en transfers van/naar de luchthaven Sunshine Coast. Excl. vluchten, dranken en optionele fooien.

Vliegen op Sunshine Coast (dichtstbijzijnde, maar Brisbane ook mogelijk)
U kunt zelf uw vluchten boeken of dat aan ons overlaten, dat maakt ons niet uit. Vanzelfsprekend zullen wij u altijd helpen en adviseren t.a.v. uw vluchten zowel internationaal als binnenlands. Bovendien stemmen wij uw pickup van de luchthaven en transfers op uw vluchttijden af.

Transfers
-tussen Noosa en Sunshine Coast luchthaven inbegrepen
-tussen Brisbane en Noosa ad € 125 per persoon met een minimum van 2 personen.

Beste reistijd
April, mei, augustus, september en oktober zijn de beste maanden om naar Centraal-Australië te reizen. U vermijdt hiermee de heetste en de koudste maanden. Juni, juli, augustus, september, oktober en november zijn de beste maanden om naar Noord-Australië te reizen. U vermijdt hiermee het regenseizoen. Januari, februari, maart, april, oktober, november en december zijn de beste maanden om naar Zuid-Australië en Tasmanië te reizen. In deze maanden heeft u de minste kans op neerslag en zijn de temperaturen het aangenaamst.

Aus1 Aus4

Weer en klimaat
Wanneer het zomer is in Nederland, is het winter in Australië. Australie is groot en daardoor zijn er verschillende klimaatzones. Het binnenland heeft een woestijnklimaat. Daar is het overdag erg heet maar ’s nachts steenkoud. Het zuiden heeft meer een gematigd klimaat met warme zomers en vrij koude winters. In het noorden is een tropisch klimaat.

Reisdocumenten
U dient te beschikken over een paspoort dat nog minimaal 1 dag geldig is bij terugkomst in Nederland.
Een visum is verplicht. Deze kunt u aanvragen via eta.immi.gov.au (creditcard), Visum Australië (iDeal / overboeking) of bij de Australische ambassade in Berlijn. Dit visum is 3 maanden geldig binnen een periode van 12 maanden vanaf uitgiftedatum

Vaccinatie (inenting)
Voor een bezoek aan Australië heeft u geen vaccinaties nodig.

Reserveren
Wij kunnen beschikbaarheid voor u opvragen en/of een paardrijvakantie voor u in optie nemen.
Bij reservering geldt een aanbetaling van 20%-40% afhankelijk van onze partnerlocatie.
Het restantbedrag mag 10 weken voor vertrek worden voldaan.
U betaalt nooit meer dan rechtstreeks en wij hanteren de beste prijsgarantie, soms zelfs een betere prijs.
Indien u een KNHS-lidmaatschap heeft, ontvangt u 2,5% KNHS-ledenkorting.
U ontvangt van ons een uitgebreide persoonlijke reisitinerary met daarin alle voor u relevante informatie over uw reis/vluchten, transfers, uw paardrijvakantie, de paarden, de gidsen, uw hosts, het verblijf, verzekeringen en over het land zelf (vaccinaties, visa).U kunt ons emailen of gebruik maken van ons online reserveringsformulier.
Bel: 06-47310175 | E-mail: patricia@paardenpas.nl | Offerte-aanvraag |

 beste prijsgarantieknhsCollect Wolk Patricia 2015 jpg