Latest Blogposts

Kaipara

kaiparahouse

Nieuw Zeeland - South Kaipara - vanaf € 1.536      reserveren button
Onderga de gastvrijheid en de levensstijl van Nieuw-Zeeland. Uw gastheren zijn typische Noordereiland boeren. Maagdelijke stranden, groene weiden, inheemse bossen met aparte flora, pijnboomplantages en schilderachtige meren.
• Gehele jaar open • Aankomst / vertrek elke dag • 4 nachten / 4 dagen rijden • 4 - 6 uur per dag • Vliegen op Auckland

Nieuw Zeeland South Kaipara

Zuid Kaipara is een van de mooiste gebieden van Nieuw-Zeeland. Verlaten stranden, duinen, akkers, groene velden, door koele bossen (zowel autochtone bush en commerciële pijnboomaanplantingen) en komt u langs schilderachtige meren. U rijdt hier over Muriwai Beach, beter bekend als 90 mile beach. Een betere plek voor een galop is niet denkbaar. Uw gids Rod stamt af van de eerste Europese kolisten in dit gebied. Hij is boer van beroep en heeft een uitgebreide kennis van de lokale geschiedenis, flora en fauna. De maaltijden worden bereid door zijn vrouw Bev. Met haar recepten en lokale produkten bent u in voor een traktatie!

Het rijden/de paarden
U dient comfortabel te zijn in stap, draf en galop en in staat om een ​​voorwaarts paard in de open lucht onder controle te houden. Ook moet u voldoende fit zijn voor lange galoppades op de stranden.

Accommodatie
U verblijft bij Rod en Bey thuis (max. zes gasten) waardoor alles erg privé en op maat is. Er zijn twee aparte kamers en een dubbele kamer met een badkamer voor de gasten. Afhankelijk van de duur van uw verblijf is het ook mogelijk aan de andere kant van dit schiereiland in een voormalig scheerdershut te verblijven, bestaande uit vier slaapkamers met goed opgemaakte bedden. Hier zijn twee warme douches, schone handdoeken, twee toiletten, een grote keuken, een eethoek en veranda. Het huis heeft een prachtig uitzicht over Kaipara Harbour. U bent van harte welkom om gebruik te maken van het zwembad en op het terras te ontspannen in deze mooie omgeving. Niet-ruiters zijn ook welkom. Wanneer u een eigen of huurauto heeft, kunt u ook de kiwi- en macadamia-boomgaarden in de omgeving zien of schapen, runderen en herten.

Arrangement (4 nachten) € 1.459 Niet-ruiter € 1459
o.b.v. volpension, incl. paardrijden, gidsen, wijn bij het eten. Excl. golfen en vissen en NZ vertrekbelasting.
Er zijn éénpersoonskamers mogelijk afhankelijk van beschikbaarheid en er wordt niets extra's daarvoor in rekening gebracht.

Vliegen op Auckland

Transfers van/naar Zuid Kaipara-Auckland € 144 per auto

 

 

 

0 reacties op “Kaipara

Plaats een reactie