Latest Blogposts

Schiereiland Dingle Bay

dingle-horse-riding (5)

Fotos Video | Pers Mail Offerte | Reserveren Aanbieding | Richtprijs 7N € 2.500 |

Rijden op het schiereiland Dingle met strand, weilanden, rivieren, valleien, rotsen
• Vliegen op Dublin & met trein, bus of huurauto naar de westkust waar uw tocht begint
• Periode: van april tot oktober
• Duur: 7 nachten/6 dagen/2-5 uur per dag in het zadel
• Niveau: voor gevorderde ruiters/max. gewicht 102 kg (gevorderd) en 89 kg (beginner)
• Groepssgroote: 8 ruiters Maxiumum gewicht 105 kg                                  Verukkelijke stranden!
Dingle12

Ierland lijkt haast gemaakt voor paardrijden en zeker deze streek met de mooie kustlijn. U kunt hier zowel de groene heuvels inrijden, klimmen, maar ook zijn hier mooie baaien en last but not least grote brede kilometerslange stranden voor wie behalve wil slenteren tussen het zeewier ook een heerlijke galoppade wil maken.

De paarden/het rijden
Zowel Irish draught als hunter/cob vanwege hun tredvastheid, snelheid en intelligentie. Hun sterke botten en goede karakers maken ze populair te rijden paarden. Ook hebben ze een groot uithoudingsvermogen en kunnen met gemak lange afstanden over ruig terrein afleggen. U dient zelf ook fit te zijn. U rijdt in Engelse zadels.
beach-trek-at-dingle Captain

Arrangement 7 nachten/8 dagen (3-daags/4-daags ook mogelijk)
o.b.v. 7 nachten bed & breakfast, incl. 6 dagen paardrijden, 2 picknicklunches, transport van tassen en bagage (max 10kg/55x40x20cm) en transfers van de gasten gedurende de trail, cocktails en canapés op de laatste avond. Excl. vluchten, transfers van Dublin luchthaven naar Dingle Bay, eigen uitgaven en fooien. De korter durende trails zijn onderdeel van de 8-daagse trail.
dingle-horse-riding (4) Dingle1

Programma Dingle Bay

Prijs
8-daagse trail € 2.500 per persoon
3-daagse trail € 1.250 per persoon
Eénpersoonstoeslag € 30 per persoon per nacht
Elke extra dag kost € 420 per dag

Data 2017
6-12 mei, 22-28 mei, 5-11 juni, 21-27 juni, 5-11 juli, 20-26 juli, 4-10 aug, 18-24 aug, 2-8 sept, 16-22 sept

Losse buitenritten voor beginners:
Cú Chulainn € 60 per persoon, ca. 1,5 uur rijden
Shamrock € 75 per persoon, ca. 2 uur rijden
De Cú Chulainn & Shamrock trails nemen u mee de heuvels in bij Dingle met uitzicht over de Atlantische Oceaan en stranden met ruige off-shore eilanden. De trails vertrekken dagelijks om 10:30 en 14:30 uur.
Losse buitenritten voor (half)gevorderden:
Gaeltacht Rivier & Beach Trail: € 180 per persoon, halve dag rijden.
Deze trail laat u schitterende strnaden zien aan de West Kerry Coast met volop gelegenheid om over de stranden te galopperen en door de heldere wateren en de zee te waden met de paarden. De tijden variëren omdat dat afhankelijk is van de getijde.
Gaeltacht photo22

Ligging
In het Zuid-Westen van Ierland bij de Dingle Peninsula (schiereiland).
ierland trail-photo7

Vliegen op Dublin
U kunt zelf uw vluchten boeken of dat aan ons overlaten, dat maakt ons niets uit. Wij adviseren u te wachten met boeken tot wij uw paardrijvakantie hebben bevestigd.

Transfers
U dient een dag eerder dan de trail in Dingle te arriveren omdat er op de ochtend van de eerste dag al een kennismaking en uitleg is en na de lunch al gereden wordt. Vanaf Dublin Airport kunt u ofwel een 45 min durende binnenlandse vlucht nemen naar Kerry Airport of de Dingle Shuttlebus, die 60 min duurt. Wij kunnen een extra hotelovernachting voor u boeken zodat u de avond tevoren al in Dingle bent. ook kunnen wij u helpen met de transfers.

Culinair
De dag begint altijd met een stevig Iers ontbijt met havermout (in heet water gekookt met koude melk eroverheen), fruit, yoghurt, muesli, bruin brood, bacon, worstjes, eieren, geroosterd brood, vruchtensappen, koffie en thee. Picknicks onderweg met brood, kaas, vleeswaren, sla, tomaat, komkommer, koekjes, frisdranken, thee en koffie. Avondmaaltijden in de restaurants van de hotels of B&B's, meestal verukkelijk en doorgaans vier gangen en volop keuze. U kunt uw dieetwensen aan ons doorgeven.

Wat neemt u mee
Twee rijbroeken, jodphers met chaps, cap, wind-en regendicht jack, fleece/vest, sjaal, handschoenen,  heuptas, waterdichte camera vanwege de zee. En een verloopstekker voor uw smartphone. Sommige hotels bieden wasserijservice aan (ter plaatse te betalen) waardoor u minder kunt pakken. Eventueel kunt u ter plaatse laarzen en cap te leen krijgen, maar wij adviseren bij voorkeur uw eigen mee te nemen.

Weer en klimaat
Ierland heeft een gematigd zeeklimaat. In de zomermaanden liggen de temperaturen rond de 15 tot 25 graden. In de wintermaanden liggen de temperaturen rond de 0 tot 15 graden.

Reisdocumenten
U dient te beschikken over een geldige identiteitskaart of paspoort.
Een visum is niet nodig.

Tijdsverschil
In Ierland is het 1 uur vroeger dan in Nederland.
De zomertijd in Ierland loopt gelijk aan die van Nederland.

Reserveren
Wij kunnen beschikbaarheid voor u opvragen en/of een paardrijvakantie voor u in optie nemen.
Bij reservering geldt een aanbetaling van 20%-40% afhankelijk van onze partnerlocatie.
Het restantbedrag mag 10 weken voor vertrek worden voldaan.
U betaalt nooit meer dan rechtstreeks en wij hanteren de beste prijsgarantie, soms zelfs een betere prijs.
Indien u een KNHS-lidmaatschap heeft, ontvangt u 2,5% korting, zie de KNHS-ledenkorting.
U ontvangt van ons een uitgebreide persoonlijke reisitinerary met daarin alle voor u relevante informatie over uw reis/vluchten, transfers, uw paardrijvakantie, de paarden, de gidsen, uw hosts, het verblijf, verzekeringen en over het land zelf (vaccinaties, visa).U kunt ons emailen of gebruik maken van ons online reserveringsformulier.
Bel: 06-47310175 | E-mail: patricia@paardenpas.nl | Offerte-aanvraag |

 beste prijsgarantieknhsCollect Wolk Patricia 2015 jpg