Latest Blogposts

Foxhunting (slipjacht)

Ierland - Foxhunting  - vanaf € 1.350 |Fotos |Video |Pers |Mail |Offerte | Reserveren |
• Foxhunting in Ierland met de Galway Blazers Vereniging en field master Willie Leahy
• Periode oktober tot eind februari
• 5 nachten/6 dagen rijden/3 dagen foxhunt/4-6 uur per dag in het zadel
• Voor gevorderde ruiters die kunnen springen
• Vliegen op Dublin & Transfers
Voor wie een Ierse hunt wil meemaken op paarden die dat kunnen en onder deskundige begleiding

blazers-11

De paarden/het rijden
U rijdt op Ierse Hunters die gefokte zijn vanuit de Ierse Draught gekruisd met een volbloed hengst. De paarden zijn moedig, springen geweldig en hebben een zachtaardig karakter. Er is een grote keus aan paarden, dus voor iedereen is wel een passend paard qua formaat en temperament. U rijdt samen met de Galway Blazers, een Ierse foxhunting vereniging. De field master van deze hunt is de befaamde Willie Leahy, tevens uw host en gids op onze paardrijtrektochten in Ierland. Dit is dé mogelijkheid en dé kans om een echte Ierse hunt mee te maken, rijdend op Ierse paarden. Er is voldoende mogelijkheid om het paard eerst goed te leren kennen. Tijdens de hunt zelf springt u over hekken, stenen muurtjes, greppels en over een parcours van internationaal standaard. Het gebied is Aille Cross in Galway Blazers country, een geweldig landschap voor een foxhunt.

dartfield3 hunting-galway galway-blazer

Accommodatie
U verblijft in een hotel of B&B accommodatie met een geweldig Iers ontbijt, lunches in het Café van uw host in Dartfield en stevige diners in restaurants in Loughrea.

Arrangement
O.b.v. volpension (ontbijt/lunch/diner) 6 dagen in een gedeelde tweepersoonskamer, incl. paardrijden bij Dartfield/Aille Cross en een hunt op dinsdag, donderdag of zaterdag (optioneel) met begeleiding door Galway Blazers.  Excl. cap fee voor de foxhunt.

Weekendarrangement
O.b.v. volpension (ontbijt/lunch/diner) 3 dagen in een gedeelde tweepersoonskamer, incl. paardrijen en begeleiding door Galway Blazers.

blazers142-9392 foxhunting hunting

Prijzen 2016
6-Daagse fotxhunting € 1,480 in hotel of € 1.350 in guesthouse
Eénpersonstoeslag bedraagt € 100 in hotel of € 60 in guesthouse

Data 2016
Van oktober tot medio februari. Vraag ons naar de specifieke data. Er zijn wekelijks hunts en dan vragen wij de beschikbaarheid voor u op.

Ligging
In het westen en midden van Ierland in County Galway.

Galway.8

Vliegen op Dublin
U kunt zelf uw vluchten boeken of dat aan ons overlaten, dat maakt ons niets uit. Wij adviseren u te wachten met boeken tot wij uw paardrijvakantie hebben bevestigd. En met KLM vlieg je er nu twee keer per dag naartoe. Passagiers vliegen naar Dublin met een Embraer 190 (100 stoelen). Vanaf 26 maart 2017 zelfs vier keer per dag.

Transfers
Onze partner in Ierland heeft geen standaard transfers maar u kunt op Dublin Shannon Airport een taxi naar Loughrea nemen voor het bedrag van € 80 enkele reis, of naar Galway ad € 100 enkele reis, te delen door het aantal passagiers. U dient een dag eerder dan de trail in Galway te arriveren omdat u op de eerste dag al om 10:00 uur bij het hotel in Galway wordt opgehaald.

Wat neemt u mee
Twee rijbroeken waarvan één creme/beige van kleur, een zwart of donkerblauw rijjasje, plastron en/of das voor de heren, rijlaarzen, cap, wind-en regendicht jack, fleece/vest, sjaal en handschoenen.

1196880311_gkehg-S craughwell-co-galway-ireland-galway-blazers-meet-at-craughwell-kennels-br563a FAR_2014-03-04_BUS_018_30799193_I1

Lees ook het artikel van Britse glossy TATLER over hunting in Ierland & Willie Leahy

Kijk in ons gastenboek voor ervaringen van onze klanten die hier al zijn geweest

Reserveren
Wij kunnen beschikbaarheid voor u opvragen en/of een paardrijvakantie voor u in optie nemen.
Bij reservering geldt een aanbetaling van 20%-40% afhankelijk van onze partnerlocatie.
Het restantbedrag mag 10 weken voor vertrek worden voldaan.
Deze paardrijvakantie hanteert een aanbetaling van 20% van de reissom.
U betaalt nooit meer dan rechtstreeks en wij hanteren de beste prijsgarantie, soms zelfs een betere prijs.
Indien u een KNHS-lidmaatschap heeft, ontvangt u 2,5% korting, zie de KNHS-website/ledenkorting.
U ontvangt van ons een uitgebreide persoonlijke reisitinerary met daarin alle voor u relevante informatie over uw reis/vluchten, transfers, uw paardrijvakantie, de paarden, de gidsen, uw hosts, het verblijf, verzekeringen en over het land zelf (vaccinaties, visa).U kunt ons emailen of gebruik maken van ons online reserveringsformulier.
Bel: 06-47310175 | E-mail: patricia@paardenpas.nl | Offerte-aanvraag |

 beste prijsgarantieknhsCollect Wolk Patricia 2015 jpg