Latest Blogposts

Sardinië Country Club

c4ffa8adab7586a0309be1891761ee00

Italië - Sardinië - vanaf €  76      Fotos | Video | Pers Mail Reserveren |
• Paardrijvakantie vanuit een country club van een Sardijnse paardenfamilie
• Periode vanaf 20 april tot 4 november 2018
• Verschillende arrangementen
• Voor beginners, halfgevorderden en gevorderden, lessen en buitenrittten (land en strand)
• Vliegen op Olbia of per veerboot
Mooie ruige kustlijn met oude vestingen, zwemmen met de paarden
Mare 4

Sardinië is een Italiaans eiland in de Middelandse Zee, gelegen onder Corisca. Met vele idyllische baaien met grillige rotsen, vele grotten (het bezoeken waard), witte zandstranden en een azuurblauwe zee is het een mooie eiland om er te paardrijden. Gelegen aan zee is het goed vis eten, waaronder kreeft. Er ligt een lange historie op Sardinië dat terug te vinden is in de archeologische vondsten. Het eiland heeft een eigen Sardijns paardenras, de Giara, prachtig, trots en sterk. Er worden vele wedstrijden mee gehouden (races maar ook pariglie, acrobatiek te paard) en de meest befaamde race is de Ardia of Sedilo.

De paarden/het rijden
De eigenaren van de country club fokken al vele generaties paarden en zijn echte paardenmensen. De paarden zijn Anglo-Arabisch en puur Arabier, alle in goede conditie en getraind. Enkele paarden hebben aan internationale wedstrijden meegedaan.

strand2 strand1

Accommodatie
Behalve de accommodatie waar u verblijft is er nog een tweede stal direct aan het strand gelegen dat men gebruikt voor de ritten langs de kusten. De landschappen op Sardinië zijn buitengewoon mooi. De country club heeft een mooie tuin met gazon, perken en bloemen en de paarden mogen erin loslopen. Ook culinair zit u goed. Uw eten wordt met grote passie bereid door de jonge Sardijnse Chef, Nicola Chessa.

zwembad1 mand2

Arrangement Country & Sea (7 nachten/6 dagen rijden)
U rijdt zes dagen waarvan drie dagen landinwaarts en drie dagen langs de kust. Geschikt voor wie de verschillende landschappen van Sardinië wil zien. U rijdt langs rotsige baaien, over zandstranden, over oude herderspaden, door eikenboombossen, naadlboombossen, over gestolde lava en naar een zoutmeer met, als u geluk heeft, rose flamingo's.

Weekprogramma Wild Sardinië (volpension 7 dagen/6 dagen rijden) € 1.660 (in 2018)

buiten1 herderspaden

Dressuurweek (6 dagen)
Basis dressuurlessen en oefeningen om het paard te leren kennen. Zes dagen rijden met elke dag naar keuzen één of twee uur les. Van zaterdag tot zaterdag. Voor alle niveau ruiters/amazones.

Springweek (6 dagen)
Een intensieve cursus met grondwerk, technisch rijden en natuurlijk springlessen. Geschikt voor gevorderde en fitte ruiters. U leert met vertrouwen te springen en zult uiteindelijk een heel parcours kunnen springen. Ervaring in het springen is niet vereist. Springen op verschillende hoogten mogelijk.

Combiweek Dressuur & Springen & Endurance (4 dagen)
Bij dit arrangement leert u zowel dressuur, springen als endurance. De endurance omvat twee dagen training in een vlakke regio aan zee waarbij u anderhalf uur lang traint. De andere dagen krijgt u basisinstructie dressuur en springen. U kunt daarbij kiezen tussen één of twee uur les per dag.

dressuur1 springen2 endurance1

Sport-Endurance week (7 dagen)
Van zaterdag tot zaterdag krijgt u intensieve training met clinics onder supervisie van een dierenarts die gespecialiseerd is in sportbehandelingen van endurancepaarden. Een uitstekende keuze voor wie graag meer wil leren over horse management, zowel in theorie als in praktijk. Dagelijks rijdt u 2 a 3 uur per dag endurance. Daarnaast krijgt u lessen in medische behandelingen en adequate hulp aan sportpaarden. Het is een intensief programma, zowel voor paard als ruiter en kan niet vergeleken worden met een gewone paardrijvakantie. op de laatste dag nemen paard en ruiters deel aan een gesimuleerde endurancewedstrijd door het mooie Sardijnse landschap, waarbij ze getraind en gecoached worden door de ervaren dierenarts. De tochten gaan langs gebieden vlak aan zee, waar de bodem veel draven en galopperen toestaat. Een schitterende omgeving om over zanderige stranden langs naaldboombossen, duinen, rotsstranden en zoute meren te rijden.

Prijzen per persoon 2017
N.B. nu 10% korting op de volgende data van „Liberty“ en „Country & Sea“ :
30.09. – 7.10.2017 of 14.10. – 21.10.2017 of  28.10. – 04.11.2017

Dressuurweek € 987 (1 uur les per dag) of € 1.187 (2 uur les per dag)
Springweek € 987 (1 uur les per dag) of € 1.187 (2 uur les per dag)
Combiweek € 1.087 (1 uur les over 4 dagen) of € 1.187 (2 uur les over 4 dagen)
Sport-Enduranceweek € 1.187
Ruiter Fitheid week € 1.687
Monti & Mare 7 nachten/6 dagen over het eiland rijden € 1.987

mandra3 mandra7

Ligging
De Country Club Manege ligt in het westen en midden van Sardinië. Sardinië zelf ligt in de Middelandse Zee onder het eiland Corsica.

sardegna map

Vliegen op Olbia, Alghero of Cagliari Elmas
Sardinië heeft maar liefst drie luchthavens waarop u kunt vliegen. Olbia en Alghero in het noorden en Cagliari Elmas in het zuiden. Welke u kiest is om het even want uw country club ligt in het midden van het eiland. U kunt zelf uw vluchten boeken of dat aan ons overlagen, dat maakt ons niets uit. Wij adviseren te wachten met het boeken van uw vluchten tot wij uw paardrijvakantie hebben bevestigd.

Transfers
U wordt op de luchthaven van uw keuze opgewacht en naar de country club gereden.
Transferskosten van Cagliari Elmas of Alghero tot 3 pers € 120/tot 5 pers € 130 en 6-8 pers € 140
Transferskosten van Olbia Costa Smeralda tot 3 pers € 130/tot 5 pers € 140 en 6-8 pers € 150

Kijk in ons gastenboek voor ervaringen van onze klanten die hier al zijn geweest

Reserveren
Wij kunnen beschikbaarheid voor u opvragen en/of een paardrijvakantie voor u in optie nemen.
Bij reservering geldt een aanbetaling van 20%-40% afhankelijk van onze partnerlocatie.
Het restantbedrag mag 10 weken voor vertrek worden voldaan.
Deze paardrijvakantie hanteert een aanbetaling van 20% van de reissom.
U betaalt nooit meer dan rechtstreeks en wij hanteren de beste prijsgarantie, soms zelfs een betere prijs.
Indien u een KNHS-lidmaatschap heeft, ontvangt u 2,5% korting, zie de KNHS-website/ledenkorting.
U ontvangt van ons een uitgebreide persoonlijke reisitinerary met daarin alle voor u relevante informatie over uw reis/vluchten, transfers, uw paardrijvakantie, de paarden, de gidsen, uw hosts, het verblijf, verzekeringen en over het land zelf (vaccinaties, visa).U kunt ons emailen of gebruik maken van ons online reserveringsformulier.
Bel: 06-47310175 | E-mail: patricia@paardenpas.nl | Offerte-aanvraag |

 beste prijsgarantieknhsCollect Wolk Patricia 2015 jpg