Latest Blogposts

Sicilië dwars door het land

Fotos Video | Pers Mail Offerte | Reserveren Aanbieding | Richtprijs € 1.565 |

Trektochten over het eiland Sicilië met verblijf in prachtige Siciliaanse landhuizen    
• Vliegen op Palermo of Catania & Transfers per auto naar uw bestemming
• Periode: april-november | Standplaats én trektocht mogelijk
• Verschillende arrangementen, zowel standplaats als drie verschillende trektochten
• Niveau: voor halfgevorderden en gevorderden
• Groepsgrootte 4-8 personen | Maxiumum gewicht 95 kg
Sicily_Horse_Tours_-_vista_sulle_Madonie

Ontdek adembenemende uitzichten vanuit het zadel. U rijdt door verschillende Siciliaanse Nationale parken met kurkbomen, olijfbomen, Siciliaanse naaldboombossen, over vulkanische aarde, u eet met de locals, en proeft hun wijn. U rijdt door middeleeuwse stadjes en dorpjes. Ecotoerisme staat hier hoog in het vaandel. Men gebruikt zelfs geen plastic bij de picknicks en het eten is lokaal en organisch.

De paarden/het rijden
U rijdt met een Engels-sprekende gids, Selene, Sergio en/of Luciano. Ze kennen het eiland op hun duimpje en nemen u graag mee. De paarden kennen hun werk en er wordt heel goed voor ze gezorgd. Het zijn Siciliaanse kruisingen met Arabieren en komen van lokale boerderijen, waar ze in de natuur opgroeien. De gidsen zijn professioneel met veel kennis van het gebied en met respect voor de natuur. Sergio heeft toerisme gestudeerd, Luciano landbouwkunde en Selene was aanvankelijk wedstrijdamazone tot ze ecotoerisme ontdekte met de paarden.

vertrek met paarden paarden

Accommodatie
Op de landgoederen zelf verblijft u in een mooie tweepersoonskamers. Altijd stijlvol Siciliaans en veelal met zwembad, restaurant, terras, wijnkelder en natuurlijk stallen met de paarden.

landgoed Sicilië ristorante Sicilië

Arrangementen
o.b.v. volpension in een gedeelde tweepersoonskamer, inclusief 8 uur paardrijden per dag, Engelstalige gidsen, wijn bij het diner. Excl. vluchten, transfers, alcoholische dranken, frisdranken, massages en fooien.

Programma's (klik op de links voor de programma's van dag tot dag)
beekCefalu to Etna € 1.565
7 nachten - ca. 8 uur per dag in het zadel, groepsgroote 4-8 personen
Hier ontdekt u de echte schoonheid van Sicilië met een mis van historie, cultuur en traditie. U wordt begeleid door twee gidsen, Selene en Luciano, beiden ervaren gidsen die u het onaangetaste golvende landschap met ruige bergen en magische bossen zullen laten zien. Ze kennen de weg als geen ander en zullen u onderweg verse Siciliaans eten en wijn laten proeven, de trots van Sicilië. Na een lange dag in het zadel kunt u relaxen in een 3-sterren accommodatie met heerlijk Siciliaans eten in een mooie setting.
Geen éénpersoonstoeslag indien u bereid bent een kamer te delen.

Corleone Corleone Trail € 1.625
7 nachten - tot 8 uur in het zadel, groepsgrootte 2-8 personen
De Corleone trail is een fantastisch avontuur dat u naar de minder bekende gebieden van het eiland brengt, van de Madonie bergen in het noordoosten waar het landgoed ligt naar het befaamde stadje Corleone. Zes dagen rijden door gevarieerd terrein (40.000 hectare park) met een grote biodiversiteit, waaronder berkenbossen en Siciliaanse naaldbomen (specifiek soort). Lange stukken draf en galop waar het terrein het toestaat en af en toe zult u van uw paard afstappen en het aan de hand meenemen. De Corleone Trail neemt u mee door de historie met middeleeuwse dorpjes. Overnachtingen in gerestaureerde boerenhuisjes met comfortabele kamers en heerlijk Siciliaans eten. Eénpersoonstoeslag bedraagt € 195.

cactus Sicilië Coast to Coast € 1.625
7 nachten - tot 8 uur in het zadel, groepsgrootte 4-8 personen
De Coast to Coast Trail is een spannende trektocht dat u van het noorden van Sicilië helemaal naar het zuiden brengt. Gedurende de tocht wordt u ondergedompeld in het echte Sicilië, een eiland met een rijke historie en eindeloze korenvelden, trails, historische dorpjes en oude boerderijen. Rivieren, beekjes, olijfboomgaarden, amandelboomgaarden, kurkbomen, naaldboombossen. Onderweg overnacht u comfortabel en geniet u van heerlijk Siciliaans eten.

Ligging
Sicilië ligt in de Middelandse Zee.
mapa_italia

Vliegen op Palermo of Catania
U kunt zelf uw vluchten boeken of dat aan ons overlaten, dat maakt ons niets uit. Wij adviseren u te wachten met het boeken van uw vluchten tot wij uw paardrijvakantie hebben bevestigd.

Transfers
U zult worden opgewacht op de luchthaven van Palermo en naar het landgoed worden gereden. Daarbij passeert u onderweg het oude stadje Cefalu met haar kathedraal. De transfer van Palermo luchthaven naar het landgoed bedraagt € 100 per auto en is door het aantal gasten te delen. Vanaf Catania luchthaven bedraagt de transfer € 150. Op de terugreis is de transfer naar Catania inclusief. Indien u naar Palermo terug wilt, bedraagt de transfer € 300 per auto. Transfers worden ter plaatse cash betaald.

Reserveren
Wij kunnen beschikbaarheid voor u opvragen en/of een paardrijvakantie voor u in optie nemen.
Bij reservering geldt een aanbetaling van 20%-40% afhankelijk van onze partnerlocatie.
Het restantbedrag mag 10 weken voor vertrek worden voldaan.
Vluchten en autohuur dienen volledig en vooruit betaald te worden.
U betaalt nooit meer dan rechtstreeks en wij hanteren de beste prijsgarantie, soms zelfs een betere prijs.
Indien u een KNHS-lidmaatschap heeft, ontvangt u 2,5% de KNHS-website/ledenkorting.
U ontvangt van ons een uitgebreide persoonlijke reisitinerary met daarin alle voor u relevante informatie over uw reis/vluchten, transfers, uw paardrijvakantie, de paarden, de gidsen, uw hosts, het verblijf, verzekeringen en over het land zelf (vaccinaties, visa).U kunt ons emailen of gebruik maken van ons online reserveringsformulier.
Bel: 06-47310175 | E-mail: patricia@paardenpas.nl | Offerte-aanvraag |

 beste prijsgarantieknhsCollect Wolk Patricia 2015 jpg