Latest Blogposts

Pools Landgoed

Galiny2

Polen - Pools Landgoed - vanaf € 1.204 |Fotos |Video |Pers |Mail |Offerte |Reserveren |  
• Paardrijvakantie met lessen en/of buitenritten
• Het gehele jaar open / Aankomst & Vertrek elke dag mogelijk
• 6 nachten/6 dagen rijden/3 uur per dag/short breaks ook mogelijk/Max.gewicht 110 kg
• Beginners kunnen hier lessen, halfgevorderden en gevorderden kunnen buitenritten maken
• Vliegen op Gdansk & Transfers naar landgoed
Galiny1

Accommodatie
Het landgoed is ooit door Baron Botho zu Eulenberg gebouwd in 1589 en is één van de weinig overgebleven gebouwen uit de tijd van de Renaissance van het voormalige Pruisen. Opgericht met de structuur van een slot werd het omsingeld door water en had een heuse ophaalbrug. In latere jaren werden koetshuis en stallen toegevoegd. De historische gebouwen op het landgoed zijn in 1995 door de huidige eigenaren gerenoveerd en aangepast aan de fokkerij die inmiddels meer dan 70 paarden huist met uitgebreide stallen en faciliteiten.
Galiny3Galiny16 

Het rijden/de paarden
Buitenritten zijn van drie tot wel zes uur per dag mogelijk. De trails leiden u door bossen en weilanden over eeuwenoude jagerspaden met onderweg mooie plekjes voor een picknick lunch zoals bij Stoczek Klasztorny, een 17e-eeuwse klooster. Bij Galiny Palace zijn ze in 1989 begonnen met het fokken met 12 merries en één hengst. Ze hebben Trakehners, Holsteiners en Westfalers. Er zijn tevens enkele pony's voor de kinderen, die met een lange teugel aan de hand meegenomen kunnen worden. De paarden zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderde ruiters en indien u een beetje aardig kunt rijden, mag u wellicht op één van de paarden van de instructeur. Om de buitenritten te kunnen maken dient u galop over open terrein te beheersen. Het rijden wordt afgestemd op uw rij-ervaring en kan zowel dressuurlessen, springen als buitenritten omvatten.

Arrangement
o.b.v. volpension in een gedeelde tweepersoonskamer op het landgoed. Het arrangement omvat drie uur rijden per overnachting. Dit kunnen lessen zijn of buitenritten, afhankelijk van uw ervaring en wensen. Extra rij-uren zijn mogelijk en kunnen ter plaatse worden afgerekend (afhankelijk van beschikbaarheid). Minimum verblijf van drie nachten.  Bij een verblijf van 6 nachten (Traild Ride Week van zondag tot zondag) rijdt u dagelijks 4-6 uur per dag. Elke dag neemt de trail u mee door bossen en weilanden, over oude jagerspaden en naar mooie picknickplekken zoals de Stoczek Klasztorny, een 17e eeuwse klooster.

Galiny20Galiny9

Prijzen 2017
Trail Rides 7 nachten / 4 nachten
april € 1.655 / € 850
mei-juni € 1.720
juli-aug € 1.780 / € 915
sept € 1.720
Eénpersoonstoeslag bedraagt € 123 / € 70
Niet ruiter vanaf € 665-€ 700 afhankelijk periode
Galiny Palace 7 nachten / 4 nachten
jan-apr € 1.204 / € 688
mei-jun € 1.260 / € 720
jul-aug € 1.316 / € 752
sep € 1.260 / € 720
okt-dec € 1.240 / € 688
Eénpersoonstoeslag bedraagt € 123 / € 70
Eénpersoonstoeslag wordt gerestitueerd indien u bereid bent een kamer te delen en die ook gevonden wordt. Exclusief vluchten, transfers, drankjes, andere activiteiten, en fooien.

Data 2017
4 -8 april (short break), 17-24 april, 5-12 mei, 19-26 mei (short break),19-26 juni, 1-8 juli, 20-24 juli (short break), 26 juli-2 aug, 11-18 aug, 10-17 sep

Ligging
Gelegen bij de grens van Warmia en Masuria in het noordoosten van Polen ligt Galiny op een 250 hectare groot landgoed met weilanden en bossen.

Impuls-kaart

Vliegen op Gdansk waar u wordt opgewacht
U kunt zelf uw vluchten boeken of dat aan ons overlaten, dat maakt ons niets uit. Wij adviseren u te wachten met het boeken van uw vluchten tot wij uw paardrijvakantie hebben bevestigd. KLM vliegt sinds januari 2017 rechtstreeks op Gdansk. U kunt ook besluiten vanuit Nederland met de auto er naar toe te rijden.

Transfers
Transfers vanaf de luchthaven Gdansk bedraagt €250 per auto retour (max 4 passagiers) en wordt ter plaatse betaald. U kunt natuurlijk ook besluiten een auto te huren. Wij stemmen uw transfers af op uw vluchttijden bij aankomst en vertrek.

Het weer
Het noordoosten van Polen is een mix van zee- en landklimaat. In de lange warme zomerperiode zijn temperaturen tussen 17 en 25 °C. In september en oktober wordt het frisser en kan het regenen maar zijn er nog veel zonnige dagen. November en december kent mist en regen. De winter is van half december tot april en kan streng zijn (-1 °C tot -6 °C) met sneeuwval. Rivieren en meren zijn dan grotendeels bevroren.

Taal
Pools is de officiële taal in Polen. Daarnaast wordt er o.a. Duits gesproken.

Reisdocumenten
U dient te beschikken over een geldige identiteitskaart of paspoort. Een visum is niet nodig.

Gezondheid
Voor een bezoek aan Polen is het aan te raden één of meerdere vaccinaties te halen. Wij adviseren u daarvoor contact op te nemen met uw huisarts, GGD of vaccinatieburo.

Geld en Geldzaken
In Polen wordt betaald met de Poolse złoty (PLN).

Kijk in ons gastenboek voor ervaringen van onze klanten die hier al zijn geweest

Reserveren
Wij kunnen beschikbaarheid voor u opvragen en/of een paardrijvakantie voor u in optie nemen.
Bij reservering geldt een aanbetaling van 20%-40% afhankelijk van onze partnerlocatie.
Het restantbedrag mag 10 weken voor vertrek worden voldaan.
Deze paardrijvakantie hanteert een aanbetaling van 20% van de reissom.
U betaalt nooit meer dan rechtstreeks en wij hanteren de beste prijsgarantie, soms zelfs een betere prijs.
Indien u een KNHS-lidmaatschap heeft, ontvangt u 2,5% korting, zie de KNHS-website/ledenkorting.
U ontvangt van ons een uitgebreide persoonlijke reisitinerary met daarin alle voor u relevante informatie over uw reis/vluchten, transfers, uw paardrijvakantie, de paarden, de gidsen, uw hosts, het verblijf, verzekeringen en over het land zelf (vaccinaties, visa).U kunt ons emailen of gebruik maken van ons online reserveringsformulier.
Bel: 06-47310175 | E-mail: patricia@paardenpas.nl | Offerte-aanvraag |

 beste prijsgarantieknhsCollect Wolk Patricia 2015 jpg