Latest Blogposts

Paardrijvakanties Portugal

portugal

Portugal, het land van de Lusitano die gefokt is voor het stierenvechten, dressuur, recreatie en de working equitation. Het ras geniet internationaal aanzien om zijn puurheid, wendbaarheid, goede karakter en last but not least hun schoonheid.

Paardenpas heeft verschillende paardrijdvakantie mogelijkheden voor u: dressuur van hoog tot laag, strand, bos, centre based en trails.
Het land Portugal heeft een Mediterrain klimaat, fijn om te rijden. Portugal heeft eilanden (Azoren, gelegen in de Atlantische oceaan), bergen, stranden, bossen en dressuurscholen. U kunt genieten van zon, tapa's en natuurlijk de paarden.
Elk jaar in november is er de Golega Horse Fair, een tien daags Lusitano festijn. Liefhebbers vanuit de hele wereld komen naar dit kleine dorp waar van 's-morgens vroeg tot 's-avonds laat alles om de Lusitano draait en om de grote arena en de kleine straatjes waar alles plaatsvindt. Paarden, kraampjes, shows, tapas, restaurants, ruiters die met paard en al de bars in gaan. Een uniek evenement.