Latest Blogposts

Palmela Atlantische Oceaan kustritten

1-Atl-óntico-mediterr-ónico

Fotos Video Pers Mail Offerte | Reserveren Aanbieding | Richtprijs € 570-€ 1.690|

Paardrijdtrektocht langs kust met dolfijnen, flamingo's, kurkbomen en kastelen 
• Vliegen op Lissabon waar u wordt op gewacht, transfer naar bestemming
• Periode: van april tot oktober
• Duur: 3 of 7 nachten , afhankelijk van gekozen programma | 3-7 uur per dag in het zadel
• Niveau: voor halfgevorderden en gevorderden
• Groepsgrootte: vanaf 4 personen | Max. gewicht 95 kg           Special: Arrábida Weekend Trail

14-Atl-óntico-mediterr-ónico-1030x382

Uw host in Palmela gaat uit van het besef dat wij mensen onlosmakelijk verbonden zijn met andere wezens hier op aarde.  Wij hebben hetzelfde DNA als andere levende dieren en planten, al heeft de evolutie ons tot andere soorten doen ontstaan. Vanuit deze denkwijze beschouwen ze bij Palmela het paard hier als een vriend of als familie, maar nooit als een object. Paarden kunnen ons helpen bij het herontdekken van ons gevoel van thuishoren op deze aarde.

De paarden/het rijden
De paarden zijn allemaal pure Lusitanos – geselecteerd en gefokt om een kudde dociele en rustige paarden te hebben. Er zijn 10 paarden, waarvan de helft merries, de andere helft ruinen en de dekhengst. Alle komen ze van twee foklijnen: Alter Real en Andrade. De paarden worden met Natural Horsemanship getraind en gereden, met als doel een betere relatie tussen paard en ruiter, één waarbij leiderschap natuurlijk is en niet onderdrukkend. Klik hier om alle paarden van Palmela te zien.

12-Atl-óntico-mediterr-ónico 19-Atl-óntico-mediterr-ónico

Accommodatie
Uw thuisbasis in Palmela is een prachtige lodge met schitterende kamers. Er is een tuin en een zwembad, een terras waar het zowel bij het ontbijt als bij zonsondergang goed toeven is. Onderweg wordt tevens gebruik gemaakt van verschillende mooie lodges en oude gerenoveerde kastelen.
7-Atl-óntico-mediterr-ónico 3-Atl-óntico-mediterr-ónico

Arrábida Weekend Trail
Een weekend galopperen over het strand? Dan is de Arrábida Weekend Trail een geweldig avontuur te paard. Het begint op een donderdag en eindigt op een zondag. Afwisselende landschappen in mooie natuur langs de Atlantische Oceaanen over bergen met Mediterrane gewassen. Verblijf in charmante goede kwaliteit landelijke accommodatie in een bos bij de zee nabij een vissersdorpje. U rijdt in beschermd natuurgebied dichtbij Lissabon. Dus goed te doen voor een paar dagen. Minimum aantal ruiters: 4. Klik hier voor het Arrábida Weekend Trail programma van dag tot dag.

8-Atl-óntico-mediterr-ónico 17-Atl-óntico-mediterr-ónico-1030x682

Dolphin Bay Trail (klik voor het programma van dag tot dag)
Deze trektocht ten zuiden van Lissabon duurt een week en laat u veel van deze prachtige kust zien. U rijdt in het Arrábida Nature Park en St. André Lagoon Nature Reserve. U ziet zee, strand, lagunes met flamingo's, als kurkboombossen, rivieren/beekjes, heuvels, bergketens en verblijf in prachtige ecolodges en een heus schitterend gerenoveerd Portugees kasteel. (7 nachten, 6,5 dagen in het zadel). Min. 2 pers.

Louro Mountain Trail (dagtocht)
Dit is een trektocht van een dag (7 uur). De tocht begint in Quinta de S. Brás, in de Louro Bergketen (Serra do Louro) in Palmela en doorkruist de Alcube vallei, waar u geniet van een lunch op een Portugese boerderij met dezelfde naam: Quinta de Alcube. De paden nemen u mee door het "Natural Park of Arrabida", in het oostelijke gedeelte. Minium aantal ruiters: 2.

RTU-Louro-Alcube-3-1030x682 18-Atl-óntico-mediterr-ónico-1030x704\

Arrangementen
o.b.v. volpension inclusief paardrijden en gids zoals in de verschillende programma's omschreven en inclusief transfer van de luchthaven van Lissabon naar de lodge.
Excl. vluchten, transfer van hotel in Lissabon naar de luchthaven van Lissabon (ca. € 15) en fooien.

Prijzen
Arrábida Weekend Trail € 570
Louro Mountain Trail € 75
Eénpersoonstoeslag € 120
Dolphin Bay Trail € 1.690

Data 2018

Arrábida Weekend Trail: wekelijks, behalve van 4-28 augustus (strandseizoen)
Sagres Coast Trail: eerste week van juni en in oktober
Louro Mountain Trail: dagelijks
Dolphin Bay Trail: 22–29 april 2018; 13–20 mei; 27 mei–3 juni; 30 september–7 oktober

Ligging
Op slechts 45 minuten van Lissabon, langs de Atlantische Oceaan.
Palmela.10 ????????????????????????????????????

Vliegen op Lissabon
Er zijn veel vluchten vanuit Nederland op Lissabon. U kunt zelf uw vluchten boeken of dat aan ons overlaten, dat maakt ons niets uit. Wij adviseren u te wachten met het boeken van vluchten tot wij uw paardrijvakantie hebben bevestigd.
koets5
Familie en niet-ruiters in de koets
Wilt u zelf te paard genieten van deze mooie streek, maar uw familieleden rijden niet? Zij kunnen prachtige tochten door dit landschap maken vanuit een koets! Dit zijn wel tochten in de omgeving van uw accommodatie, dus (vooralsnog) geen trektocht per koets. Vraag ons ernaar.

Transfers
U wordt op de luchthaven van Lissabon opgewacht en naar Palmela gereden. Standaard is dit rond 14:00 uur maar afhankelijk van het aantal gasten kan het eventueel eerder of later. De transfer op de heenweg van luchthaven Lissabon naar de lodge is inbegrepen. De transfer van het hotel in Lissabon bij vertrek niet, maar een taxi kost ca. € 15.

Taal
Portugees is de officiële taal in Portugal. Uw host en gids spreken natuurlijk Engels

Reisgids

Reisdocumenten
U dient te beschikken over een geldige identiteitskaart of paspoort. Een visum is niet nodig.

Reserveren
Wij kunnen beschikbaarheid voor u opvragen en/of een paardrijvakantie voor u in optie nemen.
Bij reservering geldt een aanbetaling van 20%-40% afhankelijk van onze partnerlocatie.
Het restantbedrag mag 10 weken voor vertrek worden voldaan.
Deze paardrijvakantie hanteert een aanbetaling van 20% van de reissom.
U betaalt nooit meer dan rechtstreeks en wij hanteren de beste prijsgarantie, soms zelfs een betere prijs.
Indien u een KNHS-lidmaatschap heeft, ontvangt u 2,5% korting, zie de KNHS-website/ledenkorting.
U ontvangt van ons een uitgebreide persoonlijke reisitinerary met daarin alle voor u relevante informatie over uw reis/vluchten, transfers, uw paardrijvakantie, de paarden, de gidsen, uw hosts, het verblijf, verzekeringen en over het land zelf (vaccinaties, visa).U kunt ons emailen of gebruik maken van ons online reserveringsformulier.
Bel: 06-47310175 | E-mail: patricia@paardenpas.nl | Offerte-aanvraag |

 beste prijsgarantieknhsCollect Wolk Patricia 2015 jpg