Latest Blogposts

Paardrijvakanties Spanje

spanje

Hacienda0     mooi     Spanje Los Alamos     Sierra Nevada Spanje     IMG_9038 gredos crystalline     Extremadura transhumance-ride

Paardrijden is diep ingebakken in de Spaanse cultuur. Spanje staat natuurlijk bekend om het Andalusische paard en de P.R.E., Pura Raza Espana. De hogeschool hiervan vindt men in Jerez de la Frontera en een aantal van onze paardrijlocaties neemt u tijdens uw verblijf er naar toe voor een speciaal bezoek. Spanje is ook galopperen langs de stranden of klimmen in de Sierra Nevada bergen.

andalusier

Er zijn vele hippische vakanties in Spanje om uit te kiezen. Met een combinatie van kwaliteitspaarden, het warme droge klimaat en een ruime keuze aan goed geprijsde vluchten is Spanje een goede keuze voor een paardrijvakantie. Andalusië in met zowel Middellandse Zee als Atlantische Oceaan biedt zowel mooie strandritten als trails door kurkeik- en naaldboombossen en weilanden. Hoger in het noorden de Sierra Nevada bergketen, met trektochten in delen van het land nog niet ontdekt door het toerisme. Ten noorden van Barcelona in Catalonië tochten over oude paden, hoog de Pyreneeën in.