Latest Blogposts

Los Alamos (onbekommerd strand)

Spanje - Los Alamos - vanaf € 1.189  |Fotos |Video |Pers |Mail |Offerte |Reserveren |
• Heerlijk onbezorgde paardrijvakantie aan het strand met bezoek aan Rijschool in Jerez
• Gehele jaar geopend/Aankomst op zondag
• 7 nachten/5 dagen rijden/3-4 uur per dag in het zadel
• Vliegen op Gibraltar of Malaga & Transfers naar uw bestemming
• Vanaf halfgevorderd, max. gewicht 83 kg
• Door bossen en langs de stranden van Zuid-Spanje, met bezoek aan Royal Andalusian School
Spanje Los Alamos

Onbezorgde paardrijdvakantie aan het strand. Gastvrije eigenaar, gezellige sfeer, goed getrainde paarden. Geweldige galoppades. Incl. bezoek aan de Royal Andalusian School of Equestrian Art in Jerez en in mei kunt u het combineren met de Feria de Caballo in Jerez (Cadiz). In het Zuiden van Spanje heb je op de stranden van Cape Trafalgar zicht op de kust van Afrika. Dit is een rustig deel van het land, tot nu toe ontsnapt aan massatoerisme. Hier rijdt u op het Spaanse platteland waar het leven eeuwenlang onveranderd is gebleven. Elke dag rijdt u andere routes door het bos met daarin lange zandpaden en het binnenland in. Allen tussen half juni en half september wordt niet op het strand gereden. In plaats daarvan rijdt u dan in de duinen met zicht op zee.

bosrit los alamos strand 2 los alamos

Het rijden/de paarden
Dit is Spanje en u bent op vakantie, dus de dag begint niet te vroeg. Er wordt elke dag gemiddeld vier uur in het zadel doorgebracht. Dit wordt onderbroken door een lunch in kleine herbergen, terwijl de paarden ontspannen in de schaduw. De paarden zijn voornamelijk Andalusische en Spaans-Arabische kruisingen die met Engelse zadels worden gereden. Maximumgewicht voor de Andalusische paarden is 83kg, maar er zijn een of twee paarden voor ruiters of amazones tot 100kg (voor alleen ervaren ruiters). U dient alle gangen te beheersen en een voorwaarts en responsief paard te kunnen rijden. Het tempo is gevarieerd en er zijn nogal wat mogelijkheden voor opwindende galoppades in het bos en, als de getijden het toelaten, langs het strand.

Royal Andalusian School of Equestrian Art
Donderdag is een rustdag voor de paarden en bezoekt u met een privégroep de Royal Andalusian School of Equestrian Art in Jerez incl. het koetsenmuseum en de stallen, gevolgd door een tapas lunch en een sherry-proeverij. Uw gastheer van Los Alamos komt hier wekelijks en kent de mensen, wat uw bezoek natuurlijk erg leuk maakt.
Feria de Caballo
Elk jaar in mei vindt de Feria de Caballo in Jerez (Cadiz) plaats. Koetsen, Andalusiërs, ruiters en amazones, shows, feest en de sherry vloeit rijkelijk. Gaat u in mei, probeer de Feria te combineren.
jerez Feria de Caballo

Accommodatie
U verblijft in de mooie hacienda 'Jacaranda' genoemd naar de prachtige Jacaranda-bomen. De hacienda is gelegen in een ruimte tuin met palmbomen, cacti en fruitbomen. Alle kamers hebben een eigen badkamer en de villa heeft een groot zwembad (niet verwarmd). Er is een ruime eethoek en een comfortabele lounge met open haard, televisie, DVDTV en muziekinstallatie, waar u kunt ontspannen na uw rit. Er worden ingrediënten voor het ontbijt gebracht, die u dan zelf kunt maken. Ook is uw hacienda uitgerust met een redelijk aanbod van bier, wijn en sterke drank. Diners zijn ofwel heerlijke door de locatie gemaakte gerechten of maaltijden uit kleine dorpsrestaurantjes.. De slaapkamers hebben een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en een kleine badkamer met douche. Eénpersoonskamers zijn er zonder extra kosten, maar afhankelijk van beschikbaarheid.

tja los alamos bloem los alamos

Speciale Train & Ride weken zijn beschikbaar op bepaalde data gedurende het hele jaar. Deze combineren volledige en halve dag ritten van Los Alamos met drie maal een uur les van Antonio Corales, een top Doma Vaquero die aan de School of Equestrian Art in Jerez opgeleid.

Arrangement
O.b.v. 7 nachten o.b.v. volpension, incl. vijf dagen paardrijden, drankjes bij de villa, bezoek aan de Royal Andalusian School of Equestrian Art in Jerez, gedeelde transfers van Malaga of Gibraltar op gezette tijden. Geen éénpersoonstoeslag. Excl. vluchten, barrekening, massages en fooien. Er zijn ook Short Breaks. Korting voor niet-ruiter € 456 hoogseizoen/€ 326 laagseizoen.

Programma van dag tot dag: Programma Los Alamos

Data in 2017
Villa Based Ride
22-29 jan, 29 jan-5 feb, 5-12 feb, 12-19 feb, 19-26 feb, 26 feb-5 mrt,5-12 mrt, 12-19 mrt, 19-26 mrt, 26 mrt-2 apr, 2-9 apr, 9-16 apr, 16-23 apr, 30 apr-7 mei, 7-14 mei, 21-28 mei, 38 mei-4 jun, 4-11 jun (vol), 11-18 jun (vol), 18-25 jun (v0l), 25 jun-2 jul (vol), 2-9 jul,. 9-16 jul, 6-13 aug, 13-20 aug, 20-27 aug, 27 aug- 3 sep, 3-10 sep, 10-17 sep (vol), 17-24 sep (vol), 24 sep-1 okt, 1-8 okt, 8-15 okt, 15-22 okt, 22-29 okt, 29 okt-5 nov, 5-12 nov, 12-19 nov, 19-26 nov, 26 nov-3 dec, 3-10 dec, 20-27 dec, 27 dec-3 jan

Villa Based Ride Seville Feria Week
30 apr-7 mei, 14-21 mei (vol)

Short Break
25-29 jan, 1-5 mrt, 22-26 mrt, 29 mrt-2 apr, 5-9 apr, 26-30 apr

Train and Ride Week 
26 mrt- 2 apr

Niet-ruiter korting € 359 (7 nights) of €132 (4 nachten)

Ligging
In Zuid-Spanje vlakbij San Ambrosio, 5 km van Los Caños de Meca, een klein dorpje aan de Costa de la Luz in Andalusië tussen Barbate en Conil.
Map Los Alamos

Vliegen op Gibraltar of Malaga
U kunt zelf uw vluchten boeken of dat aan ons overlaten, dat maakt ons niets uit. Wij adviseren u te wachten met het boeken van vluchten tot wij uw paardrijvakantie hebben bevestigd.

Transfers inbegrepen op een vasttijdstip van Malaga. Privé transfers kan worden geregeld vanuit Malaga en Granada.

Reisdocumenten
U dient te beschikken over een geldige identiteitskaart of paspoort. Een visum is niet nodig.

Vaccinatie (inenting)
Voor een bezoek aan Spanje heeft u geen vaccinaties nodig.

Geld en Geldzaken
In Spanje wordt betaald met de euro (EUR).

Taal
Spaans is de officiële taal in Spanje. Daarnaast zijn er vier officiële regionale talen: Catalaans, Baskisch, Galicisch en Aranees. Uw host spreekt Engels, evenals uw gids!

Kijk in ons gastenboek voor ervaringen van onze klanten die hier al zijn geweest

Reserveren
Wij kunnen beschikbaarheid voor u opvragen en/of een paardrijvakantie voor u in optie nemen.
Bij reservering geldt een aanbetaling van 20%-40% afhankelijk van onze partnerlocatie.
Het restantbedrag mag 10 weken voor vertrek worden voldaan.
Deze paardrijvakantie hanteert een aanbetaling van 20% van de reissom.
U betaalt nooit meer dan rechtstreeks en wij hanteren de beste prijsgarantie, soms zelfs een betere prijs.
Indien u een KNHS-lidmaatschap heeft, ontvangt u 2,5% korting, zie de KNHS-website/ledenkorting.
U ontvangt van ons een uitgebreide persoonlijke reisitinerary met daarin alle voor u relevante informatie over uw reis/vluchten, transfers, uw paardrijvakantie, de paarden, de gidsen, uw hosts, het verblijf, verzekeringen en over het land zelf (vaccinaties, visa).U kunt ons emailen of gebruik maken van ons online reserveringsformulier.
Bel: 06-47310175 | E-mail: patricia@paardenpas.nl | Offerte-aanvraag |

 beste prijsgarantieknhsCollect Wolk Patricia 2015 jpg