Latest Blogposts

Paardrijvakanties Turkije

Paardrijden in Turkije is onvergetelijk mooi. Cappadocië betekent "het land van mooie paarden". Het landschap is uniek en er zijn vele prachtige dorpjes, historische plaatsen en belangrijke steden onderweg. Ook zijn de mensen zeer gastvrij. Ontdek kasteelruïnes en paleizen uit oude rijken en tijden met op de achtergrond met sneeuw bedekte bergen, steppen, uitgestrekte stranden en de natuurlijke schoorstenen. Last but not least, rijd op de schitterende Akhal-Teke paarden. Langs de kust kunt u door bossen, beekjes en natuurlijk over het strand paardrijden en zwemmen met de paarden.

Mogen we gaan?
Nee, de grenzen zijn dicht. Het is onduidelijk tot wanneer. Vluchten uit het buitenland zullen niet voor 10 juni hervat worden.

Wat is er open?
Het openbaar vervoer rijdt, maar het is verboden om tussen verschillende steden te reizen zonder toestemming van de autoriteiten. Supermarkten zijn open, andere winkels deels. Hotels, stranden, musea, concertalen en theaters zijn ook open. Campings zijn gesloten voor overnachtingen.

Wat zijn de regels?
Personen onder de 20 en boven de 65 jaar moeten thuisblijven, met uitzondering voor werkenden. Een gezichtsmasker is verplicht en mensen dienen twee meter afstand te houden. Groepsvorming is verboden.