Latest Blogposts

Los Potreros Estancia

Argentinië - Los Potreros - vanaf € 2.167  Fotos | Video | Pers Mail |Reserveren | 
• Paardrijvakantie op Argentijnse estancia
• Gehele jaar open/Aankomst/Vertrek elke dag
• 7 nachten / 7 dagen rijden/4 - 6 uur per dag in het zadel
• Van beginners tot gevorderden
• Vliegen op Cordoba & Transfers naar uw bestemming
Niets anders aan uw hoofd dan opstaan, relaxen, polo, buitenrit, borrel & asado en genieten
download

Argentinië, het land van de gaucho, open vlakten, de beste beef - denk bbq - en uitstekende wijn. Vee loopt hier vrij rond en paarden worden gebruikt voor het werk en de kinderen gaan te paard naar school. Proef het authentieke leven op een Argentijnse estancia met dagelijkse ritten over de pampa's en de mogelijkheid om een ​​paar chukka's polo te spelen. Deze 6.500 hectare grote estancia/stoeterij, daterend uit 1573 en gelegen aan de Sierras Chicas in het hard van Córdoba is een van een Anglo-Argentijnse familie waarvan al vier generaties op de estancia leven. Op de achtergrond de ruige heuvels, met wilde zwijnen en herten en bedekt met 'paja brava', het hoge gras. Hier kunt u heerlijk rijden. De omgeving huist allerlei vogels zoals kleine felgekleurde kolibries maar ook condors met een vleugel spanwijdte van wel drie meter.

gaucho los potreros Riding+11 Riding+1b

Het rijden/de paarden
Elke dag is anders. Galop over de grasrijke heuveltoppen, een duik nemen in de poel bij de natuurlijke rotsen, lokale kerken te paard bezoeken, de gaucho's helpen om de jonge paarden tegen de poema's te beschermen. In de zomer een nachtelijke reis naar de Sierra waar een trainer met lasso's werkt. Wekelijks wordt ook een chukka polo gespeeld op de estancia. Hier kunt u het verslavende paardenspel proberen en leren. Er zijn overigens ook speciale polo-weken met dagelijkse lessen, chukka's en een mini toernooi. Er zijn 130 geliefde paarden, waaronder Criollo's, polo pony's en Paso Peruanos, de meesten gefokt op de estancia zelf. Daarvan zijn 80 voor de gasten, voor elk wat wils. De paarden zijn zacht in de mond, goed gemanierd en worden met losse teugel Western stijl gereden. Het tempo van de ritten is gevarieerd. Soms rijdt u op lastige, steile rotsachtige paden, langs rivieren en watervallen, soms op paden, heuveltoppen of onverharde wegen. U kunt hier zeker galopperen maar er wordt ook veel gestapt.

Charo Ongamiro Cariño wow potreros

Het harnachement is voornamelijk Engels (ex Britse leger zadels en polo zadels) met schapenvachten over de zadels voor uw comfort. Er wordt wekelijks informeel polo gespeeld op de estancia.
524895539_KKPTm-O los potreros terras los potreros relax+5

Accommodatie
U verblijft in een prachtig gerestaureerde estancia, doordrenkt met familiegeschiedenis en die van de Jezuïten. Er zijn zeven slaapkamers met elk een eigen smaakvol ingerichte badkamer. Accommodatie is eenvoudig maar zeer comfortabel. In december 2009 werd Los Potreros opgenomen in de Sunday Times Travel Magazine "100 beste hotels in de wereld". De Estancia profiteert van wind- en zonne-energie opgewekte elektriciteit. Na het rijden kunt u met thee of een gin-tonic in de hand luieren in de hangmat op de veranda en lezen in een van de vele boeken die voorradig zijn of een duik nemen in het zwembad. Ook zijn er wijnproeverijen gevolgd door een heerlijke maaltijd met verse biologische producten uit de tuinen en boomgaarden. Los Potreros is opgenomen in National Geographic's "21 Places to Stay if You Care About the Planet", daarmee heeft Paardenpas in die lijst zelfs twee partnerlocaties, namelijk eveneens Betoverend Transsylvanië (waar u in de private retreat van Prince Charles verblijft).
los potreros 1945+collage

Uw hosts
Kevin and Louisa Begg. Kevin's oma Louie (van origine Schots) was een pionier in landelijk toerisme in Argentinië in de jaren 1940-1950 nadat haar man Robin, die net het huis had afgebouwd, overleed. Kevin zette het voort. Louisa kwam als gast en is nooit meer weggegaan. U bent hier meer dan gast, tijdens uw verblijf maakt u deel uit van de familie, u eet samen, rijdt samen, beleeft het samen.
Louisa Begg Kevin Begg

Culinair
U luncht en dineert met de familie aan tafel. Er wordt zowel Europees gekookt als traditioneel Argentijns, de ‘asado’ ofwel barbeque met vers gebakken brood, "home-reared beef" en organisch verbouwde groenten van eigen tuin, fruit en eieren van kippen die vrijuit lopen. Last but not least heeft Estancia Los Potreros's een eigen wijnlabel, dat goed samengaat met tafelgesprekken in de avond.
Meat+collage Salad+collage Baking+collage Wine+collage eat+drink+stay+7

Arrangenenten
o.b.v. volpension, incl. paardrijden, dranken, transfers van/naar Cordoba. Excl. off-ranch excursies, extra polo (ca. US $ 150 voor 3 sessies), indien van toepasing overnachtingen tijdens een tocht van 6 nachten of meer ca. US $ 100 en fooien.
Eénpersoonstoeslag 30%. Er zijn drie kamers die als éénpersoonskamer kunnen worden geboekt zonder de toeslag. Als deze kamers al zijn geboekt geldt de 30%. Minimum verblijf drie nachten.

Programma van dag tot dag: Programma Los Potreros

Prijzen 2018
okt-dec 2017: € 2.486
jan-apr 2018: € 2.692
mei-sep 2018: € 2.167
okt-dec 2018: ဠ2.761

Ligging
Gelegen in het midden van Argentinië tussen de pampa's van de Andes in de prachtige Cordoba streek van Argentinië.
Landkaart Argentinie rio tercero los potreros map relax+11

Vliegen op Cordoba (vanaf Buenos Aires of Santiango Chili)
U kunt zelf uw vluchten boeken of dat aan ons overlaten, dat maakt ons niets uit. Wij adviseren u te wachten met het boeken van vluchten tot wij uw paardrijvakantie hebben bevestigd.

Transfers van/naar Cordoba inbegrepen

Het weer
Cordoba staat bekend om het mooie weer 'Siempre de temporada' - altijd in seizoen luidt de gezegde.
Winternachten (juni-augutus) kunnen koud zijn.

Beste reistijd
April, mei, september, oktober en november zijn de beste maanden om naar Noord- en Midden-Argentinië te reizen. U vermijdt hiermee de heetste periode en het massatoerisme. Januari, februari en december zijn de beste maanden om naar Zuid-Argentinië te reizen. In deze maanden vermijd u juist de koudste maanden.

butterfly+collage estancia+life+5 estancia+life+8

Reisdocumenten
U dient te beschikken over een geldig paspoort.
Een visum is niet nodig als u korter dan 3 maanden in Argentinië verblijft.
U dient bij vertrek uit Argentinië een vertrekbelasting te betalen van circa 15 euro per persoon.

Gezondheid
Voor een bezoek aan Argentinië is het aan te raden één of meerdere vaccinaties te halen. In de Argentijnse provincies Misiones en Salta komt malaria voor. Wij adviseren u hiervoor contact op te nemen met uw huisarts, GGD of vaccinatieburo.

Aanbiedingen
Wie boekt voor september/oktober 2015, daarvan krijgt de tweede persoon die boekt 30% korting, gebaseerd op twee personen die een kamer delen en een verblijf van minimaal vijf nachten.
Los Potreros heeft nog beschikbaarheid voor Kerst en Nieuwjaar. Het is mogelijk de Estancia te boeken voor privégroepen van zes personen of meer, waarbij de groep betaalt voor vijf en één persoon dus gratis is.

Kijk in ons gastenboek voor ervaringen van onze klanten die hier al zijn geweest

Reserveren
Wij kunnen beschikbaarheid voor u opvragen en/of een paardrijvakantie voor u in optie nemen.
Bij reservering geldt een aanbetaling van 20%-40% afhankelijk van onze partnerlocatie.
Het restantbedrag mag 10 weken voor vertrek worden voldaan.
U betaalt nooit meer dan rechtstreeks en wij hanteren de beste prijsgarantie, soms zelfs een betere prijs.
Indien u een KNHS-lidmaatschap heeft, ontvangt u 2,5% korting, zie de KNHS-ledenkorting.
U ontvangt van ons een uitgebreide persoonlijke reisitinerary met daarin alle voor u relevante informatie over uw reis/vluchten, transfers, uw paardrijvakantie, de paarden, de gidsen, uw hosts, het verblijf, verzekeringen en over het land zelf (vaccinaties, visa).U kunt ons emailen of gebruik maken van ons online reserveringsformulier.
Bel: 06-47310175 | E-mail: patricia@paardenpas.nl | Offerte-aanvraag |

 beste prijsgarantieknhsCollect Wolk Patricia 2015 jpg  Tripadvisor