Latest Blogposts

Pilar, het Mekka van Polo bij Buenos Aires

Fotos Video | Pers Mail Offerte | Reserveren Aanbieding | Richtprijs v.a. € 2.400 |

Een polopaardrijdvakantie op een Argentijnse estancia niet ver van Buenos Aires
• Vliegen op Buenos Aires & pick-up van de luchthaven & transfers naar de estancia
• Periode: hele jaar behalve juni en juli
• Duur: vanaf 4 nachten|'s-morgens stick & ball/pololes, 's-middags polomatch
• Niveau: vanaf beginners tot gevorderd
• Groepsgrootte: vanaf 1 persoon al mogelijk Max. gewicht 95-110 kg  Bezoek Argentine Open
exp-img2_1366x360

Op deze prachtige boutique bed & breakfast op het landgoed met zwembad in Pilar, kunt u plezier hebben met polospeeldagen, relaxte buitenritten en spannende lessen. Pilar is een en al poloclubs. Uw hosts kennen hier dan ook alle speelvelden en polospelers in de omgeving en nemen u graag mee, zelfs naar de Triple Crown polowedstrijden.

Accommodatie
U verblijft in een smaakvol en warm ingericht boutique stijl huis op een landgoed. Uw hosts hebben een Home Away From Home willen creëren, geïnspireerd op de Argentijnse cultuur en polo. De lodges waarin u verblijft zijn een oase van rust en bieden de perfecte plek om van de natuur te genieten. Zowel traditionele als moderne elementen zijn in het huis gebruikt en bieden u de ervaring van een luxueus Argentijnse country living. Het huis heeft uitzich op een enorm stuk land waar de paarden lopen maar ook ander wild. Er zijn drie mooie slaapkamers, elke met uitzicht op de tuin en er is een grote open woonkamer/eetkamer. Buiten is een overdekt terras om neer te vleien in de schaduw of juist bij het open vuur te kruipen wanneer het koeler wordt.

La-amistad-polo-vacaciones Pilar IMG_3229 Pilar IMG_0254

Arrangement inclusief

  • Accommodatie weekarrangement o.b.v. volpension (ontbijt/lunch/diner). De andere arrangementen halfpension; ontbijt plus één maaltijd, dat kan variëren of het lunch of diner wordt, afhankelijk van het programma van de dag, inclusief frisdranken.
  • Dagelijkse pololessen
  • Transfers van en naar de polowedstrijden
  • Dagelijkse schoonmaak van uw kamer, gratis wifi, satelliet televisie en dvd, zwembad en fietsen
  • Extra cost options include laundry service, vehicle renting, massages and yoga lessons.

Arrangement exclusief

  • Vluchten, transfers, alcoholische dranken, eigen uitgaven tijdens excursies, wasserij-service, autohuur, massages, yogalessen en fooien.

Pilar IMG_0016 Pilar IMG_0228

Uw hosts
Juan Quintana, eigenaar, werkt zijn hele leven al met paarden en polo en heeft een passie voor perfectie.
Alexandra Kingsley, eigenaresse, van huis uit chefkok en verantwoordelijk voor uw verblijf, bereidt met passie heerlijkheden voor u.
IMG-20170406-WA0008

Poloweek arrangement Pilar
Dit arrangement o.b.v. volpension verblijf (ontbijt/lunch/diner) op het mooie landgoed in Pilar, het mekka van de polo, omvat 6 dagen rijden en instructielessen plus een dagexcursie naar Buenos Aires met uw Argentijnse host.

Algemeen
-Ontbijt doorgaans tussen 08:00-11:00 uur (tenzij u polo overslaat, dan mag u ook later ontbijten)
-Om ca. 9:30 uur naar de stallen (aankomst ca. 10 uur)
-Middaguur terug naar het landgoed voor lunch om 12:30 uur
-In de middag afhankelijk van de tijden, wordt gespeeld of gekeken naar een polomatch. Vertrek vanaf het landgoed tussen 14:00 en 16:00 uur, afhankelijk van wat het wordt.
-Terug op het landgoed en weer in het zadel om te spelen tussen 16:00 en 17:00 uur
-Om 21:00 uur wordt diner geserveerd en er zijn altijd snacks voorradig voor wie al eerder trek krijgt.

Programma arrangement Pilar
Dag 1 - Aankomst, transfer van de luchthaven, lunch, zwemmen in het zwembad, rijden/stick & ball sessie, diner in de main house
Dag 2 - Ontbijt, Stick en Balling Les, Lunch, een match bekijken, Stick en Balling en een Chukka, Asado (Argentijnse Barbeque) bij de stallen
Dag 3 - Ontbijt, Stick en Balling, Lunch, Match bekijken of zwemmen, Stick en Balling en Chukkas, Diner bij de Main House
Dag 4 - Bezoek aan Buenos Aires: Ontbijt bij het huis, rit naar de stad, City Trip met Lunch, Sightseeing City Landmarks en Attracties afhankelijk van tijdstip. Indien er een polomatch is in Palermo, neemt uw host u daar mee naar toe, Diner met een Tango Show, rit terug naar het huis
Dag 5 - Ontbijt, een belangrijke polomatch bekijken, Lunch, Afternoon Chukkas, Diner bij de Main House
Dag 6 - Ontbijt, Stick en Balling, Lunch, Polomatch bekijken of zwemmen, Stick en balling en Chukkas, Diner bij de Main House
Dag 7 - Ontbijt, Morning Stick and Balling, Lunch, Zwemmen, middag Chukkas, afscheids-asado bij de stallen.
Dag 8 - Vroeg ontbijt, morgenrit op het landgoed of spel als de tijd het toelaat, rit terug naar de luchthaven.
Noot: het programma kan altijd worden aangepast door uw host. Uw verblijf wordt op maat met u besproken zodat het helemaal naar uw wens is. Het is tevens mogelijk het bezoek aan Buenos Aires eruit te halen indien u deze stad bijvoorbeeld zelf al uitgebreid bezocht heeft, maar hoe leuk is het niet om met uw Argentijnse host er te zijn.

Prijs 2018
Prijs per persoon per week € 2.400
o.b.v. volpension (ontbijt/lunch/diner) inclusief paardrijden/instructielessen, materialen, tranfers van/naar de luchthaven en van/naar Buenos Aires voor uw bezoek aan deze stad.
Exclusief vluchten, eigen uitgaven, dranken en fooien. Eenpersoonstoeslag € 40 per nacht.
Desgewenst is het mogelijk minder nachten te boeken ad € 386 per nacht per persoon.

Meer arrangementen bij Pilar

Uw instructeurs
Het team is hoog gekwalificeerd en wordt continue bijgeschoold. Als gast verkrijgt u maximaal vertrouwen en de beste service en zorg met zowel uw welzijn als dat van het paard in gedachten.

Culinair
Uw host Alexandra is van huis uit chef kok met een passie voor koken. Exquise international cuisine staat u te wachten. Lunch is veelal op het overdekte terras of bij het zwembad, de asado's (Argentijnse barbecues ) in de tuin. U kunt uw dieetwensen doorgeven.

Wat te dragen/wat mee te nemen
Voor uw eerste pololes kan uw host u feitelijk alles aanreiken wat u nodig heeft. Kom echter wel met comfortabele lange broek (liefst stretch) en gesloten schoenen (korte laarzen het beste, met een piepkleine hak van 1 a 2 cm). Geen gympen, espadrilles of schoenen met stalen punten. Gaandeweg zal uw host u kunnen adviseren welk materiaal u eventueel kunt aanschaffen en u daarbij ook helpen in de omgeving.

Ligging
De stallen liggen tussen de steden General Rodriguez en Pilar in, op 40 minuten afstand van Buenos Aires. Pilar mag beschouwd worden als het Mekka van de Polo.

Transfers
U kunt worden opgehaald van de luchthaven van Buenos Aires of van uw hotel in Buenos Aires en naar het pololandgoed gereden. Het is zelfs mogelijk, indien u dat wilt, om met openbaar vervoer in General Rodriguez of Pilar te komen. Deze steden liggen op 10 minuten afstand van het landgoed of eveneens met openbaar vervoer, route 28 met bus lijn nummer 276.
Voor wie iets aparts wil: het is tevens mogelijk om per helicopter te arriveren. Van Buenos Aires naar het landgoed duurt 20 minuten. De helikopter landt op het poloveld.

Vliegen op Buenos Aires
U kunt zelf uw vluchten boeken of dat aan ons overlaten, dat maakt ons niets uit. Wij adviseren u te wachten met het boeken van uw vluchten tot wij uw paardrijdvakantie hebben bevestigd. .
KLM vliegt vijf keer per week naar Buenos Aires: de hoofdstad van Argentinië én van de tango.

Transfers
Wij kunnen de transfers van de luchthaven van San Martin de los Andes naar de estancia voor u organiseren. U kunt ook besluiten een 4WD auto te huren en zelf te rijden, onderwijl genietend van het mooie land.

Reisdocumenten
U dient te beschikken over een geldig paspoort. Een visum is niet nodig als u korter dan 3 maanden in Argentinië verblijft. U dient bij vertrek uit Argentinië een vertrekbelasting te betalen van circa 15 euro per persoon.

Gezondheid
Voor een bezoek aan Argentinië is het aan te raden één of meerdere vaccinaties te halen. In de provincies Misiones en Salta komt malaria voor. Wij adviseren u contact op te nemen met de GGD en/of uw huisarts.

Excursies
Uw gastheer en -vrouw nemen u graag mee naar een tango-avond in Buenos Aires. Vraag ons ernaar.

Veelgestelde vragen
Kan ik meedoen als ik nog nooit heb paardgereden?
Ja. Op dit landgoed zijn er vriendelijke goed geschoolde en ervaren paarden beschikbaar die heel natuurlijk de aanwijzingen volgen en geduldig zijn bij hun ruiters/amazones.

Gevaar
Paarden zijn levende wezens en bovendien kuddedieren die kunnen schrikken en/of vluchten. Daardoor schuilt er altijd een gevaar en daarom is het verplicht een cap te dragen. Deze zijn op het landgoed voorradig. U dient altijd de aanwijzingen van uw instructeur op te volgen. Uw host is verzekerd tegen ongelukken en de eigenaar heeft verschillende hippische eerste hulp cursussen gevolgd. Indien iets gebeurt, zal doelmatig en professioneel opgetreden worden en bij risico of twijfel zult u naar het ziekenhuis in Pilar gebracht worden.

Het weer
Argentinië ligt op het zuidelijk halfrond en heeft daarom tegengestelde seizoenen. In juni begint de winter en in december de zomer. Noord Patagonië ligt bovendien in de Andes met onvoorspelbaar weer. Van november tot april is het doorgaans mild met temperaturen rond 25-20°C en soms regen. 's-Nachts koelt het behoorlijk af en er is altijd wel een wind.

Bijzonderheden
Gewicht tot 95 kg. Eventueel tot 105 kg op aanvraag.

Reserveren
Wij kunnen beschikbaarheid voor u opvragen en/of een paardrijvakantie voor u in optie nemen.
Bij reservering geldt een aanbetaling van 20%-40% afhankelijk van onze partnerlocatie.
Het restantbedrag mag 10 weken voor vertrek worden voldaan.
U betaalt nooit meer dan rechtstreeks en wij hanteren de beste prijsgarantie, soms zelfs een betere prijs.
Indien u een KNHS-lidmaatschap heeft, ontvangt u 2,5% KNHS-ledenkorting.
U ontvangt van ons een uitgebreide persoonlijke reisitinerary met daarin alle voor u relevante informatie over uw reis/vluchten, transfers, uw paardrijvakantie, de paarden, de gidsen, uw hosts, het verblijf, verzekeringen en over het land zelf (vaccinaties, visa).U kunt ons emailen of gebruik maken van ons online reserveringsformulier.
Bel: 06-47310175 | E-mail: patricia@paardenpas.nl | Offerte-aanvraag |

 beste prijsgarantieknhsCollect Wolk Patricia 2015 jpg