Page content

Big Five Paardrijdsafari van Eddy de Wolff van Westerrode

Trainer en 5* dressuur jurylid met O-status Eddy de Wolff van Westerrode ging februari 2020 voor Paardenpas een Big Five Paardrijdsafari beleven bij Wait-A-Little in Zuid-Afrika

Wilt u ook deze big five (leeuw, olifant, buffel, luipaard, neushoorn) beleven?  U bent bij Gerti en Philip Kusseler en hun professionele team in goede handen. Zij doen de Big Five paardrijdsafaris al meer dan 20 jaar op hun prachtige private reserve in Zuid Afrika en kennen de dieren en hun gedrag. Voor meer info, ga naar: Big Five Paardrijdsafari 


U verblijft in prachtige stijlvol ingerichte houten safaritenten op palen. Deze zijn luxueus ingericht met badkamer met bad & douche en allerhande toiletartikelen, badjassen en badhandoeken. Er is tevens een buitendouche, hoe fijn wilt u de dag beginnen of afsluiten. Er is een tuin, een zwembad, een terras waar geborreld wordt, met verhalen rondom het open vuur en een lange houten tafel voor het diner, met uitzicht op de rivier er pal naast.

Veiligheid
Uw gids is een FGASA (Field Guide Assocoation of South Africa) gekwalificeerde gids met de hoogste kwalificatie en er is altijd een back-up gids achter de gasten. De gidsen staan altijd in contact met camp en met de back-up jeeps. De gidsen zijn bewapend en hebben eerste hulp kits bij zich en de opleiding ertoe gevolgd. U ontvangt op de eerste avond een uitgebreide briefing. Er is een ziekenhuis op 45 min afstand. Het is niet verplicht een cap te dragen, maar let wel, verzekeringsmaatschappijen keren niet uit tenzij u een cap draagt, zij stellen het daarom wel verplicht.  Paardenpas verstrekt uw zorgverzekeringsgegevens (maatschappij, polisnummer en alarmnummer) aan uw hosts. Bij aankomst wordt u gevraagd een Indemnity Form te ondertekenen waarmee u aanvaardt dat u op eigen risico deze paardrijdsafari onderneemt. Paardenpas zal u dit formulier tevoren toesturen zodat u zich kunt inlezen.

Vliegen op Johannesburg en door naar Phalaborwa waar u wordt opgewacht en naar Wait-A-Little gereden waar u een lichte lunch of high tea wacht en een briefing over het rijden tussen het wild.

Indien u bijvoorbeeld een KNHS-lidmaatschap heeft, ontvangt u 2,5% KNHS-ledenkorting. Dat is beter dan rechtstreeks boeken!
U ontvangt van ons een uitgebreide persoonlijke reisitinerary met daarin alle voor u relevante informatie over uw reis, waaronder vluchten, aankomst, pick-up & transfers, uw hosts, gidsen, instructeurs, de paarden, uw accommodatie, verzekeringen, gezondheid, wat mee te nemen, uw programma, reisdocumenten en meer. U kunt ons e-mailen of gebruik maken van ons online reserveringsformulier.

Tl: +31(0)6-47310175 | E-mail: patricia@paardenpas.nl | Offerte-aanvraag |

 beste prijsgarantieknhsCollect Wolk Patricia 2015 jpg