Page content

Contact

Wolk Patricia 2015 jpg                               
Patricia Bakker / Paardenpas 

Amstelveenseweg 286-I
1075 XX Amsterdam

Email: patricia@paardenpas.nl of info@paardenpas.nl
Telefoon: +31.6.47310175
Fax. +31.20.6738163
Skype patricia.bakker5

Kamer van Koophandel 34202234
BTW-nummer 286.63.342.F01
Rabobank IBAN rekeningnummer NL20RABO0393848892 and/or BIC: RABONL2U
Indien u via Ideal of Creditcard wenst te betalen kunt u gebruikmaken van onze betaalpagina.
Wij maken gebruik van Omnikassa van Rabobank: Betalen/Payment

Paardenpas is in 2004 door mij opgericht vanuit een passie voor paarden, paardensport, reizen en ondernemerschap. Nog lang voordat ik deze passie in Paardenpas omzette, organiseerde ik voor de Hollandsche Manege excursies naar Warendorf in Duitsland, Azelhof in België en De Paardenkamp in Soest. In mijn vrije tijd heb ik als vrijwilligster wekelijks geholpen bij de Prins Willem Alexander Manege in Diemen, het plezier dat ik daarmee een ander kon geven, schonk ook mij veel voldoening.  De volgende stap was clinics te organiseren (Dressuur met Rien van der Schaft, Dressuur met Eddy de Wolff van Westerrode, Polo met Niels van Baasbank en Mennen met Ton Monhemius (R.I.P.). In 2004 ben ik tevens gaan werken als directiesecretaresse bij de KNHS, voor de directeur Topsport en het Bestuur. In die hoedanigheid heb ik in gedurende die periode verschillende internationale bijeenkomsten georganiseerd voor de FEI (Fédération Equestre Internationale), waaronder in Amsterdam, London, San Marino, Düsseldorf en Monaco. Ik bezocht vele concoursen (teveel om op te noemen), evenementen en wedstrijden, nationaal en internationaal. Het idee om paardensportreizen te organiseren ontsproot in mijn tijd bij de KNHS. De allereerste Paardenpas paardensportreis was naar de Wereldkampioenschappen Dressuur en Springen in Las Vegas USA in 2007. Later volgenden meer (o.a. Europese Kampioenschappen Dressuur Turijn 2007, Samsung Super League Barcelona 2008,  de onvergetelijke Europese Kampioenschappen in Windsor UK in 2009, London International Horse Show Olympia London (met eigen skybox) 2008, 2009 en 2011, Olympische Spelen Hong Kong 2008, Wereldruiterspelen Kentucky USA 2010, Olympische Spelen Londen 2012, Wereldruiterspelen Caen Normandy 2014, Europese Kampioenschappen Dressuur in Aken in 2015, Europese Kampioenschappen Dressuur in Göteborg Zweden in 2017). De Olympische Spelen in Tokyo Japan van 2020 zijn natuurlijk door Corona verzet, maar wanneer dit weer in alle gezondheid en veiligheid weer mogelijk is, zal Paardenpas deze paardensportreis weer aanbieden.
Naast mijn eigen Paardenpas assisteerde ik parttime Claartje van Andel bij haar bedrijf DressageDirect met nieuwsberichten over internationale dressuur. Eerder had ik ervaring met schrijven voor paardenglossy Hemel op Paarden en later invallend voor Claartje van Andel voor het internationale Breeding News. Al in de jaren daarvoor hielp ik Time-Out Reizen met de promotie van haar paardrijdvakanties, op stands op concoursen en de vakantiebeurs. Aan Paardenpas clinics en paardensportreizen voegde ik vervolgens paardrijdvakanties toe. Ik maakte vertalingen naar het Engels voor de DVB Foundation van Coby van Baalen en voor internationaal jurylid Eddy de Wolff van Westerrode. Voorts heb ik korte tijd op kantoor gewerkt bij springstal Meadowbrookfarms en bij de Hollandsche Manege. Vanuit Paardenpas maakte ik VIP-tafels per stoel/per persoon mogelijk zodat particulieren ook luxe van hun geliefde paardensport konden genieten. Met een inmiddels groot netwerk hielp ik soms met de promotie voor concoursen waaronder Benelux Open in Den Haag, Concours Hoofdorp en het NK Jachtpaarden te Soestdijk, door het aandragen van standhouders. Tenslotte hielp en help ik met veel plezier als vrijwilligster bij Evenementen zoals het Breda Hippique en in SGW Ede.

De paardensport is heel breed en biedt vele mogelijkheden in vele disciplines met vele rassen en in vele landen. Ik deel uw liefde voor het paard en de paardensport. Mijn doel is u de mooiste belevenissen op hippisch gebied aan te reiken, of u nu als bezoeker bij de grote wedstrijden gaat kijken en uw topsporters aanmoedigen of dat u zelf in het zadel de wereld verkent. Ik organiseer het allemaal graag passend en tot in de puntjes voor u waarbij het gemak en uw plezier voorop staat. U kunt mij niet blijer maken dan in verrukking terug te keren van uw reis.

Success isn't about how much money you make,
it's about the difference you make in people's life.

Zelf heb ik in mijn leven drie eigen paarden gehad en enkele van anderen bijgereden. Ik reed graag in de duinen van Bergen/Schoorl maar ook in het mooie Amsterdamse Bos of in Leusden en natuurlijk bezoek ik de paardrijdvakantiepartners in het buitenland om te testrijden, wat in alle eerlijkheid geen straf is. Soms gaan journalisten/fotografen of bevriende klanten mee op reis of in mijn plaats omdat ik niet altijd zelf kan gaan.
Onderstaande film is door het Amsterdamse Bos TV gemaakt. Met dank aan Jan Ebbinge en Ruud Blok.

Mooie foto's

Heeft u mooie foto's van uw paardrijvakantie? Stuur ze ons!
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.

Persoonlijke service bij u thuis of op stal
Indien u graag de mogelijkheden van de paardrijvakanties persoonlijk met ons doorneemt, kan dat natuurlijk eveneens. We gaan net zo lang door tot het naar uw zin is. Mail ons gerust indien u dit wilt: patricia@paardenpas.nl
===

===

Alle In the Saddle vestigen vindt u hieronder

In the Saddle - Engeland
Reaside, Neen Savage
Cleobury Mortimer
Shropshire DY14 8ES
Tel.+44.1299 272 997
www.inthesaddle.com
rides@inthesaddle.com

In the Saddle/Perlan - België
Stephanie Sap
www.vakantietepaard.be
info@vakantietepaard.be
tel.+32.93625384

In the Saddle/Ridogrejs - Denemarken
Melanie
www.ridogrejs.dk
Melina@ridogrejs.dk
Tel.+45.22418418

In the Saddle/Il Mondo a Cavallo - Italië
Annuska Ghidotti
www.ilmondoacavallo.com
annuskaghidotti@gmail.com
Tel.+39.339493337

In the Saddle/Paardenpas – Nederland
Patricia Bakker
www.paardenpas.nl
patricia@paardenpas.nl
Tel.+31.647310175

In the Saddle/XXL Adventure - Noorwegen
Ingunn
www.xxladventure.travel
Ingunn.k@xxl.no
Tel.+47.48254733

===

Contactformulier