Latest Blogposts

Het Roekenbosch

Het Roekenbosch (klik op de link)
Vakantiepark Limburg

Vakantiepark LimburgOp zoek naar een vakantiepark in Limburg?
Dan bent u bij Vakantiepark Het Roekenbosch aan het juist adres! Dit prachtig gelegen autovrij vakantiepark in Limburg bevindt zich in een bosrijke omgeving nabij Nationaal park De Maasduinen. Kom met uw gezin of familie heerlijk genieten op Vakantiepark Het Roekenbosch en beleef het ultieme vakantiegevoel in Noord-Limburg! Dat Het Roekenbosch een écht familiepark zult u al snel merken aan de aanwezige faciliteiten op dit vakantiepark in Limburg. Zo beschikt Het Roekenbosch niet alleen over een midgetgolfbaan en bowlingbanen maar ook over een eigen kinderboerderij!

Luxe bungalows in Limburg

De comfortabele bungalows op Vakantiepark Het Roekenbosch zullen u alle rust en ruimte bieden voor een zorgeloze vakantie in Limburg. U kunt kiezen voor de gezelligheid van een geschakelde bungalow of de privacy van een vrijstaande bungalow. Daarnaast bevinden de bungalows zich midden in de natuur zodat u uw dagelijkse zorgen en stress meteen zal vergeten! Geniet van een drankje op het terras terwijl de kinderen lekker spelen op het grasveld. Geniet van een onbezorgde vakantie vanuit een bungalow Limburg op dit prachtige vakantiepark in Limburg!

Vakantieparken LimburgKinderspeeltuin - Bungalowparken LimburgBungalows - Limburg VakantieparkPont naar Blitterswijck- Bungalowpark Limburg

Vakantiepark Limburg met uitgebreide faciliteiten

De aanwezige faciliteiten op dit vakantiepark in Limburg zullen u versteld doen staan! Het Roekenbosch heeft namelijk een groot aanbod aan faciliteiten voor alle leeftijden! Zo beschikt dit Vakantiepark Limburg over een zwembad met peuterbad zodat ook de allerkleinste vakantiegangertjes lekker kunnen spetteren. Voor de sportievelingen is er verder nog een voetbalveld en zijn er tennisbanen waarop u fijn een balletje kunt slaan. Er is een golfbaan in de omgeving maar voor een gezellige activiteit voor uw gezin of familie kunt u ook terecht op de midgetgolfbaan van Vakantiepark Het Roekenbosch. U kunt ook met z'n allen gaan bowlen op de bowlingbaan van dit vakantiepark in Limburg om vervolgens te genieten van een lekker hapje en drankje in het restaurant van Het Roekenbosch!