Latest Blogposts

Ingeborg Kiès Paardencoach

Ingeborg Kies"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan!"

Mijn passie is mensen in contact te brengen met zichzelf. Wie ben jij in het leven wat je leeft? Sta je daadwerkelijk in je kracht en leef je je leven vol energie? Onderzoek, experimenteer en ontdek je elke dag? Heb je voldoende moed om afscheid te nemen van 'moeten'?

Ik boek met mijn cliënten, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak, concrete resultaten, door houding en gedrag te koppelen aan proces en vaardigheden.

Als systemisch paardencoach werk ik ter ondersteuning van het proces met paarden, omdat de schoonheid, kracht en sensitiviteit van het paard waardevolle inzichten geeft en versneld krachtige resultaten kan geven. Tijdens workshops en persoonlijke begeleiding behandel ik alle voorkomende vraagstukken op het gebied van (persoonlijke) leiderschap. Wat doe ik / doen wij op dit moment versus wat wil ik / wat willen wij echt?

Werken vanuit authenticiteit: het zorgt ervoor dat je leeft zoals je zelf wilt leven, het maakt werken weer effectief en efficiënt en zorgt ervoor dat de persoonlijke en zakelijke doelstellingen worden behaald.

Je bent van harte welkom, zowel voor individuele- en teambegeleiding.