Latest Blogposts

Mr Gea Stibbe

logo gea stibbe    gea stibbe
Iedereen heeft recht op recht.          Geastibbe.com

Daarom willen wij bereikbaar en inzetbaar zijn voor particulier en ondernemer. Een organisatie met korte communicatielijnen. Een kantoor dat kiest voor de menselijke kant van het vak zonder de zakelijke aspecten uit het oog te verliezen. Een kantoor dat heldere en duidelijke afspraken met u maakt. Een kantoor dat bereikbaar is voor u. Ook buiten kantoortijden zijn wij bereikbaar middels onze doorschakelservice.

Mw. mr. Gea Stibbe-Huisman

Na het met succes beëindigen van haar managementopleiding op bedrijfskundig gebied heeft zij haar rechtenstudie gevolgd aan de Katholieke Universiteit Brabant in Tilburg. Na haar afstuderen is zijn in 2000 in de advocatuur gaan werken. Eerst op een traditioneel advocatenkantoor en vervolgens als advocaat verbonden aan een middelgroot accountantskantoor ten zuiden van Eindhoven. Zij heeft een algemene praktijk met als aandachtsgebieden: arbeidsrecht, huurrecht, ondernemingsrecht, faillissementsrecht, algemeen verbintenissenrecht, personen en familierecht, intellectuele eigendom, sportrecht en hippisch recht.

Zij beschikt over ruime ervaring op het juridische vlak maar weet als geen ander wat het is om eigen ondernemer te zijn en waar men mee geconfronteerd kan worden. Zij denkt graag met u mee in uw bedrijf.

Het hippisch recht zou een uit de hand gelopen hobby genoemd kunnen worden. Ware het niet dat de juridische deskundigheid gecombineerd met een ruime ervaring in de paardenbranche de reden is dat zij wordt benaderd door velen. Zowel bij geschillen als voor (preventief) advies. Paarden en pony’s maken van jongs af aan deel uit van haar leven. Zelf voormalig ruiter en heeft een dochter die als amazone actief is. Gea Stibbe is adviseur van de vakgroep paard van de De Limburgse Land- en Tuinbouwbond.

Vanwege haar bekendheid en verbondenheid met de branche wordt haar kennis en inzet gevraagd door velen. Ook op veterinair gebied beschikt zij over de nodige kennis en kunde die onontbeerlijk is bij koopkwesties en aansprakelijkheden. Zij begrijpt als geen ander de problematiek en spreekt de taal. Zij werkt voor grote en kleinere ondernemingen in de paardenbranche of daaraan gelieerde bedrijven. Zowel nationaal als internationaal. Ook de particulier doet graag een beroep op haar. Niet alleen vanwege haar deskundigheid maar ook vanwege haar betrokkenheid en inzet.

Gea Stibbe is huisadvocate van het SBS6-TV-programma "Het Beste Paard van Stal".
Gea Stibbe is de officiële advocate/adviseur voor Excellent Dressage Sales

 

0 reacties op “Mr Gea Stibbe

Plaats een reactie