Latest Blogposts

Paardenhotel de Cantharel

van der valk cantharel

Met de paardenstallen gaat Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel terug naar haar roots als volwaardig paardenhotel op de Veluwe. Met 12 eersteklas paardenstallen en faciliteiten kunt u samen met uw paard heerlijk genieten van de prachtige Veluwe! Nieuw in 2015 zijn de hippische trainingsdagen. Een leerzame clinic van een topruiter en ontspannen genieten van de faciliteiten bij het hotel!

Faciliteiten

Faciliteiten

Naast het hotel is het stallencomplex met 12 eersteklas paardenboxen gelegen. Alle benodigde faciliteiten hebben wij hier voor u klaar staan.

Faciliteiten

Ruiterarrangementen

Ruiterarrangementen

Kies uit onze ruiterarrangementen en boek een overnachting in ons hotel met het gebruik van de paardenstallen van ons paardenhotel.

Ruiterarrangementen

Hippische trainingsdagen

Hippische trainingsdagen

Een mix van een leerzame clinic van een topruiter en heerlijk ontspannen en genieten met je paard van al onze faciliteiten midden op de Veluwe!

Meer informatie

Veluwe

Veluwe

Het hotel ligt midden op de Veluwe en heeft maar liefst 15.000 ha. bosgebied als achtertuin. U rijdt via een onverhard pad achter het hotel zo het bos in!

Veluwe

In de media

In de media

In de afgelopen jaren is het paardenhotel al door diverse media gespot en besproken! Bekijk hier de artikelen en een mooi bedrijfsfilmpje en kom vast in de juiste sfeer.

In de media

Gastenboek

Gastenboek

Lees en bekijk de ervaringen, foto's en andere belevingen van gasten die het paardenhotel inmiddels al bezocht hebben via ons online gastenboek!

Gastenboek