Latest Blogposts

Reisadviezen MinBuZa

Reisadviezen Ministerie van Buitenlandse Zaken
Met een reisadvies kunnen Nederlandse reizigers zich beter voorbereiden op veiligheidsrisico's tijdens een buitenlands verblijf. Zoals de risico's op ontvoeringen, gewapende overvallen, bomaanslagen, natuurrampen of oorlogsgeweld. Buitenlandse Zaken vermeldt in een reisadvies bijvoorbeeld welke gebieden veilig zijn en naar welke gebieden u niet moet reizen. Soms zijn er veiligheidsrisico's. Wees dan alert of reis alleen naar het land als dat echt noodzakelijk is.

Restitutie bij negatief reisadvies FCO
Paardenpas In the Saddle volgt de Foreign & Commonwealth Office adviezen en van Buitenlandse Zaken.  Zodra de FCO adviseert mensen niet meer naar het land van uw keuze te laten gaan vanwege de veiligheid, dan zal In the Saddle uw boeking annuleren en in z’n geheel restitueren.

Omzetting in andere In the Saddle paardrijvakantie
Gebeurtenissen in Parijs tonen aan dat terroristen overal kunnen toeslaan. Wanneer u enigszins ongerust bent om naar uw bestemming op paardrijvakantie te gaan, dan is Paardenpas In the Saddle bereid uw boeking te annuleren en het bedrag om te zetten in een andere bestemming, maar niet het bedrag helemaal terug te storten, tenzij zoals eerder genoemd wanneer het reisadvies van de FCO echt negatief is.
logo_minbuza