Latest Blogposts

Vakantie Duitsland

 

Vakantie Duitsland

Duitsland als vakantieland

Bent u op zoek naar een leuke vakantiebestemming waar u lekker kunt genieten en van alles kunt beleven? Overweeg dan eens een vakantie in Duitsland. Jaarlijks zijn er talloze toeristen die Duitsland bezoeken en niet zonder reden! Het land is zeer divers en er is voor zowel jong als oud genoeg te doen. Ons vakantiepark is gelegen in het gebied de Moezel, wat een populair toeristisch gebied is. Tijdens een vakantie Duitsland kunt u volop genieten van mooie wandelingen en fietstochten langs bijvoorbeeld de Moezel. In de nabije omgeving van Ferienresort Cochem zijn ook diverse wijnproeverijen gelegen en er zijn diverse leuke steden die u kunt bezoeken. Of u nu meer een stadsmens of een natuurmens bent, u bent ongetwijfeld helemaal op uw plek in de Moezel in Duitsland!

Omgeving en activiteiten voor vakanties Duitsland

Vakantie DuitslandWanneer u kiest voor een vakantie in Duitsland wilt u natuurlijk weten wat er zoal in de omgeving te doen is. In de omgeving van de Moezel kunt u diverse activiteiten doen. Hieronder vindt u een aantal leuke activiteiten:

  • Rondvaren op de Moezel
  • Golfen op ons vakantiepark
  • Een spannende wandel en klautertocht over de Calmont-Klettersteig
  • De dierentuin Zoo Neuwied bezoeken
  • Wijn proeven in één van de vele wijnproeverijen
  • Een bezoekje aan het Toli Park, een grote speeltuin voor kinderen

Zoals u kunt zien is er voor iedereen wel wat te beleven in de buurt van Ferienresort Cochem. De omgeving wordt gekenmerkt door idilisch gelegen dorpjes met prachtige huisjes en uitgestrekte wijngaarden. Verder zijn er ook diverse overblijfselen te vinden uit de tijd van de Romeinen en de Germanen. Zo vindt u hier diverse burchten en kastelen, die ook zeker een bezoekje waard zijn.

Goedkope vakanties Duitsland

Ferienresort Cochem heeft regelmatig leuke aanbiedingen, waarmee u zeer voordelig kunt genieten van een vakantie Duitsland. Het goedkope verblijf in combinatie met de kleine afstand maakt ons vakantiepark de ideale locatie voor een leuke vakantie. Ons vakantiepark is slechts 3,5 uur rijden vanaf Utrecht, dus zowel geschikt voor een weekendje weg, als voor een langere vakantie Duitsland. Bekijk snel onze accommodaties en kom genieten van een heerlijke vakantie!

Kijk ook op Vakantiepark Rijnland (klik op de link)