Latest Blogposts

Duinmanege Van Poelenburgh

Duinmanege van Poelenburgh ligt in Schoorl, aan het prachtige Noord-Hollandse bos- en duingebied en heeft o.a. de beschikking over 2 overdekte rijbanen, 2 buitenrijbanen (1 dressuurbaan en 1 springbaan), een longeerkraal, diverse paddocks en een stapmolen.

De manege is een MRB Manege die aan alle veiligheidseisen voldoet. Er wordt onder deskundige begeleiding van alles georganiseerd zoals opleidingen, cursussen, buitenritten, wedstrijden en meer. Tevens is het mogelijk een manegeruiterpaspoort te behalen waarin het bijbehorende paspoort uw totale ruitercarrière kan worden bijgehouden. Aan dit Manege ruiterpaspoort is tevens een ongevallenverzekering verbonden. Ook is de manege in het bezit van het veiligheidscertificaat, afgegeven door de Stichting Veilige Paardensport. Kwaliteit en veiligheid staat in het vaandel.
luchtfoto

Er zijn verschillende mogelijkheden om de paardensport te beoefenen, zoals dressuurlessen, springlessen en carrousellessen, buitenrijweekenden, instructiedagen en -weekenden en ruiterkampen. En door de ideale ligging kun je genieten van prachtige bos/duinritten, strandritten en volle maanritten.  

Tevens is de accommodatie uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes en (kinder)feesten aangezien wij beschikken over een instructie-/vergaderruimte, een ruime kantine en slaapzalen.

GetImage poelenburgh 2044421 poelenburgh

En sinds kort heeft Duinmanege van Poelenburg ook een stijlvolle Ruiterherberg om te logeren met een volledig ingericht vier-persoons appartement, drie slaapzalen (3 x 16 bedden) en een groepsverblijf met volledig ingerichte keuken, loungehoek en gezellige houtkachel. Uiteraard is het mogelijk je eigen paard mee te brengen, we beschikken over ruime boxen en de trailer parkeer je op ons eigen terrein.

RuiterherbergRuiterherbergRuiterherbergRuiterherbergRuiterherbergRuiterherberg

Kortom: Duinmanege van Poelenburgh biedt voor elk wat wils!