Latest Blogposts

The Mill Ranch

The Mill Ranch -gelegen op een prachtige locatie- is een veelzijdig bedrijf, waar u voor diverse doeleinden terecht kunt.
Het team van The Mill Ranch heeft vele jaren ervaring in het trainen, showen en fokken van paarden, waarbij de expertise vooral ligt op het gebied van “Western Pleasure”, “Hunter under Saddle” en “Halter”.
U kunt bij ons terecht voor professionele instructie.
Hierbij kunt u uw eigen paard gebruiken, maar The Mill Ranch kan u ook een paard ter beschikking stellen.
Daarnaast biedt The Mill Ranch de mogelijkheid tot het maken van begeleide buitenritten en dagtochten in westernstijl. De omgeving biedt hiertoe diverse, afwisselende mogelijkheden.
Bij The Mill Ranch wordt voor de buitenritten en dagtochten vooral gebruik gemaakt van de Amerikaanse paardenrassen en muildieren. Het rustige en werkwillige karakter en het sterke fysiek dat de American Quarter-, American Paint- en American Appaloosa Horses kenmerkt, staan garant voor een ontspannen buitenrit. De zadels die worden gebruikt zijn comfortabel en uitstekend geschikt om een lange rit uit te zitten zonder zadelpijn.
Voor grotere groepen biedt The Mill Ranch ook groepsarrangementen aan.
Bij The Mill Ranch kunt u tevens terecht voor pensionstalling en weidegang voor uw paard.
Wij beschikken over ruime, lichte buitenstallen, en er is mogelijkheid tot weidegang voor uw paard.
Tot slot kunt u bij The Mill Ranch terecht voor de aankoop van een paard. Wij bieden paarden van diverse rassen en leeftijden ter verkoop aan. The Mill Ranch beschikt over een aantal goede fokmerries en dekhengsten en ieder jaar brengen wij goed gefokte veulens uit gerenommeerde bloedlijnen voort.