Page content

Olympia International Horse Show London 13-15 dec

Arrangement Valegro Olympia- Kijk naar de Video
Paardenpas reisde af met 11 personen om te genieten van de Olympia International Horse Show in Londen, onze Nederlandse ruiters te zien in de Grand Prix en het afscheid van Valegro mee te maken.
Dit allemaal vanuit onze eigen Private Skybox met champagne en een viergangendiner. Wij hadden de terecht trotse fokkers van Valegro in ons midden: Joop en Maartje Hanse. Kijk naar het afscheid: Valegro

20161213_183832 20161213_184501 
Programma
Dinsdag 13 december 2016

Vlucht Amsterdam-London
Transfer luchthaven naar hotel
Overdag de hele dag om te shoppen en bezienswaardigheden te bezoeken
Avond Paardenpas-VIP Skybox privé met champagne & viergangenbuffetdiner
Afscheid Valegro met Charlotte Dujardin & Carl Hester
Portugese Lusitanos/FEI World Cup Dressuur Grand Prix
Woensdag 14 december 2016
Kerstshoppen (Harrods), bezienswaardigheden, diner en/of theatershow in Londen (optioneel)
Donderdag 15 december 2016
Overdag nog tot ca. 17:00 uur om te shoppen en bezienswaardigheden te bezoeken
ca. 17:00 uur Transfer hotel naar luchthaven
Vlucht London-Amsterdam
20161213_160711 20161213_212424

Elk jaar in december, een week voor Kerst, vindt de Olympia International Horse Show plaats in London. Dit is een heel Brits concours waarbij hele Engelse paardensportfamilies geheel volgens traditie in hun Kerstvakantie van de paardensport komen genieten. Het is in een grote oude stationshal en heeft maar liefst twee verdiepingen strodorp. Hier vindt ook de World Cup Series Dressuur plaats. U geniet van de paardensport (Grand Prix Dressuur en diverse shows) vanuit de Paardenpas-Skybox terwijl u een verrukkelijk viergangen buffetdiner krijgt voorgeschoteld. U ontvangt van ons het Olympia-programmaboek en kunt bovendien uw aankopen van het twee verdiepingen tellend strodorp in de skybox stallen, hoe fijn is dat. De woensdag heeft u een dag vrij om uw Kerstshoppen te doen (Harrods) of gewoon Londen te ontdekken. Combineer de belevenis van dit bijzondere concours met Kerstinkopen in Londen, met het afscheid van Valegro en u komt beslist met de mooiste ervaringen en Kerstkado's terug.

olympia camilla Brinleyview-Camanchee_Olympia15kh_4635

Vanuit Nederland zagen we Katja Gevers met Thriller, Hans Peter Minderhoud met Glock's Flirt  en Edward Gal met Glock's Voice.  Francis Verbeek jureerde deze World Cup Dressuur.