Page content

Programma Wild Sardinië

Nieuw samengesteld door onze partner op Sardinië, de Wild Trail, een tocht van een week, alleen voor fitte ruiters!
De tocht heeft vele uren in het zadel (4 tot 8 uur) terwijl u het ruige eiland verkent, met heerlijke lunches op mooie plekken.
Groeps grootte in principe 4-7 ruiters (tenzij de groep uit allemaal bekenden bestaat, dan mag 10 pers)

Dag 1
Dag van aankomst. Rondkijken op het terrein, bij uw verblijf en de stallen. Zwemmen. Diner en overnachting.
Dag 2
Briefing en matchen met de paarden in de rijdbaan, dan een eerste buitenrit van drie uur om de paarden te leren kennen. Lunch in het restaurant op het landgoed Mandra Edera Restaurant. De middag om te relaxen. (ca. 2-3 uur in het zadel).
Dag 3
Vertrek van richting de bergen van Monti Ferru met een lunchstop in het dorpje San Leonardo waar we de paarden bij Agriturismo Eliches Ottiosu laten en per auto terug naar het hotel gaan voor diner.
(7–8 uur in het zadel)
Dag 4
Rijden in de mooie bergen van Monti Ferru (3 uur in de ochtend), lunch bij Agriturismo Eliches Ottiosus, middagrit 3 uur (6 uur in het zadel)
Dag 5
Vertrek van Eliches Ottiosus in de bergen en rijden naar de open vlakten aan zee bij het stadje Putzu Idu. Lunch bij een authentieke schaapherdersplek Cazzeddu (bij S’Archittu) (7-8 uur in het zadel)
Dag 6
Vanuit Putzu Idu naar  het stadje San Giovanni en dan door naar de lagune „Stagno di Cabras“, prachtige tocht langs de kust waar u de flamingo's ziet, lunch onderweg (6 uur in het zadel)
Dag 7
Vanuit Putzu Idu naar de enorme massieve cliffs van „Capo Mannu“, met adembenemende uitzichten, lunch bij een huisje aan zee (van uw host) (4,5 uur in het zadel)
Dag 8
Ontbijt en vertrek

Arrangement inclusief
7 dagen volpension (ontbijt/lunch/diner) met 6 dagen paardrijden, incl. Engels-sprekende gids

Arrangement exclusief
Vluchten naar Sardinië, transfers (ter plaatse) of autohuur naar uw bestemming, eigen uitgaven en fooien

Data dat deze tocht op Sardinië plaatsvindt in 2018
28 april - 5 mei, 26 mei - 2 juni, 22 tot 29 sept, 20 tot 27 okt