Page content

Stands

Horse Event 2018 Vijfhuizen - 141,15,16 september
Britt

Polo & Country Fair, Stal Lozeman, Putten 1 september '18
Paardenpas verwelkomt u graag in het strodorp
PCM-slider-2018-PCF

Horse Event 2018: de Paardenpas-stand vindt u binnen
Logo_HorseEvent_CMS

Wil jij meer leren over paarden, op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en bekende nationale en internationale ruiters en trainers ontmoeten? Kom dan naar de zeventiende editie van Horse Event op 14, 15 en 16 september in Vijfhuizen! Horse Event is het grootste en leukste educatieve paardenevenement van Nederland. Leerzame clinics en prachtige shows wisselen elkaar af, en bijna alle disciplines komen aan bod. Daarnaast kun je eindeloos shoppen bij ruim tweehonderd standhouders die veelzijdige producten en de nieuwste innovaties presenteren.

Horse Event verhuist dit jaar naar Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen. Het terrein wordt ingedeeld in vier area’s: jeugd, recreatie, sport en ondernemers. Iedere area heeft een eigen piste waarin clinics en shows elkaar afwisselen. De hoofdacts worden onder meer verzorgd door de Franse paardentrainer Pierre Fleury en Grand Prix- en showamazone Alizée Froment, eveneens afkomstig uit Frankrijk. Andere bekende namen die de line-up sieren zijn: Annemarie van der ToornBritt DekkerBianca Schoenmakers, de zusjes Joyce en Jaydee de VosBastiaan de Recht en Feline de Jonge.

Kaartverkoop
In de voorverkoop profiteer je van € 3,- korting per ticket. Let op dat je de juiste dag selecteert bij het bestellen van je ticket(s). Heb je vragen over de Ticketshop? Neem dan contact op met Ticketpoint, op telefoonnummer: 0900-9000 8000. Ticketpoint is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.30 uur. Mailen kan ook: klantenservice@ticketpoint.nl. Ticketpoint heeft ook een pagina met de meest gestelde vragen.

 

Jumping Amsterdam
jumping amsterdam stand

Aerdenhout Mariënweide
Aerdenhout

Outdoor Gelderland
CA1_1452

Horse Event
Horse Event