Latest Blogposts

Vakantie-met-Paarden

Boek hier een vakantiehuis met paard
Klik op de link Vakantie-met-Paarden

vakantie-met-paarden

Op vakantie met paarden in Nederland

Op vakantie met uw paard of paardrijvakantie in Nederland? Bijvoorbeeld een vakantie met paard of ruitervakantie in Drenthe, Overijssel, Gelderland of Limburg?  Of een paardrijvakantie aan zee? Nederland is een fantastisch land om een paarden vakantie te vieren. Nederland biedt u unieke mogelijkheden voor een paardrijvakantie, ruitervakantie of menvakantie. Hierbij is het mogelijk dat u een vakantie met eigen paard of paarden in Nederland boekt of één of meerdere paarden huurt. Via deze website "vakantie met paarden", kunt u online een vakantieboerderij of vakantiehuis met paardenstal of paardenbox in Nederland huren. Er zijn ook vakantiehuizen te huur waar meerdere paarden welkom zijn en paarden vakantie accommodaties voor groepen. De vakantiehuizen, groepsaccommodaties en vakantieparken met paard faciliteiten op deze paarden vakantie website zijn ook te huur indien u een unieke vakantie zonder paarden wilt boeken. Voor een vakantie met eigen paard in Nederland.

Uitbreiding aanbod vakantie met paarden accommodaties

Momenteel bieden wij ruim 63 vakantiehuizen en boerderijen met paardenbox in Nederland te huur aan. Daarnaast staan er op onze website vakantieparken en bungalowparken met paardenstalling en manege. Ook op deze vakantieparken en bungalowparken kunt u een vakantiehuis of bungalow met paardenstalling huren. Het is op deze vakantieparken ook mogelijk om tijdens uw vakantie een paard of pony te huren. Ons aanbod vakantie accommodaties met paarden faciliteiten zal in 2014 flink uitgebreid worden. Wij hopen u eind 2014 meer dan 30 paarden vakantie accommodaties in Nederland te kunnen aanbieden. Nieuwe huiseigenaren welkom!
Vakantie met honden.
In veel van de vakantiehuizen op deze website zijn meerdere honden toegestaan. In een aantal vakantiehuizen zijn zelfs meer dan 5 honden toegestaan. Ook hebben een aantal accommodaties een goed omheinde tuin. Ideaal voor een vakantie met honden!

Vakantiehuis met paardenstal online zoeken en boeken
U kunt op deze website vakantie-met-paarden.nl ieder beschikbaar vakantiehuis met paardenstal of vakantiepark met manege online zoeken en boeken. U kunt zoeken op paarden accommodaties met paardenstallen, weidegang, paddock of rijbak. U kunt er ook voor kiezen een vakantiehuis of bungalow op een vakantiepark met paardenstalling of manege te huren en bijvoorbeeld paardrijles te nemen. Hierbij maakt het niet uit of u een vakantie met eigen paard wilt boeken of een paard wilt huren. Bij ieder vakantiehuis met paard staat vermeld of de omgeving geschikt is voor een paardrijvakantie, ruitervakantie of men vakantie met paarden. U boekt rechtstreeks bij de eigenaar van het paarden vakantiehuis of vakantiepark. Heeft u vragen over een bepaald vakantiehuis, vakantieboerderij, vakantiepark en de beschikbaarheid van de accommodaties en paardenstallen? Het team van vakantie-met-paarden.nl is u graag van dienst. Wij wensen u een prettige paarden vakantie, ruiter vakantie, paardrijvakantie of honden vakantie in Nederland!

0 reacties op “Vakantie-met-Paarden

Plaats een reactie