Page content

KNHS Ledenvoordeel

Als KNHS-lid kun je gebruik maken van collectief ledenvoordeel en van maandelijkse ledenacties. Het collectieve KNHS ledenvoordeel vind je op  de KNHS website en geldt voor producten en diensten zoals energie, notariskosten, pretparken, huis&tuin, hotels, paardenevenementen en beauty&health. Paardenpas doet aan dit KNHS-ledenvoordeel mee met 2,5% korting op jouw paardrijvakantie mits je je via het Paardenpas KNHS-Ledenvoordeelreserveringsformulier reserveert en je KNHS-lidmaatschapsnummer verstrekt. De korting geldt per persoon over de prijs van de paardrijvakantie zoals vermeld op de Paardenpas-website, exclusief vluchten, transfers, dranken, uitgaven van eigen aard en fooien. De korting geldt niet over verkoopprijzen waar reeds een andere aanbieding voor geldt. Nadat je het reserveringsformulier hebt ingevuld, zal Paardenpas beschikbaarheid nagaan voor de door jou gewenste data en indien beschikbaar jouw paardrijvakantie bevetigen met verwerking van de KNHS-ledenvoordeelkorting. Blader rustig door de vele mogelijkheden op de Paardenpas-website, maar zorg dat je altijd via deze pagina weer reserveert om zeker te zijn van je KNHS-ledenvoordeelkorting. We wensen je veel plezier en voordeel!

KNHS ledenplaatje

 

Reservering KNHS-Ledenvoordeel

 • Welke paardrijvakantie wilt u boeken? Indien u nog niet wilt reserveren, maar eerst informatie wilt ontvangen, hoeft u nog niet alles in te vullen, mag wel, daarmee zit u nog nergens aan vast, maar kunnen wij u helpen.
 • MM slash DD slash JJJJ
 • Sommige paardrijvakanties hebben een maximum gewicht en sommige trektochten nemen een extra paard mee.
 • (temperamentvol/betrouwbaar/kalm/beginnerspaard/groot/klein)
 • Beginner/Half-gevorderd/Gevorderd/Ervaren/Kalm/Angstig/Prof
 • De koks houden rekening met uw dieetwensen
 • Bent u gezond of heeft u een allergie, ziekte of handicap?
 • Vermeld s.v.p. naam, relatie tot ruiter en telefoonnummer(s). Uw contactpersoon voor noodgevallen mag niet een medereiziger zijn.
  U mag zelf u vluchten boeken of dat aan ons overlaten, dat maakt ons niets uit. Wij zullen altijd adviseren t.a.v. luchthavens en vluchttijden omdat wij de lokale omstandigheden kennen en de transfers voor u afstemmen. Wij adviseren u altijd te wachten met het boeken van vluchten tot wij uw paardrijvakantie hebben bevestigd. Vul hieronder uw bestemming in. N.B. Om vluchten voor u te reserveren hebben wij een kopie van uw paspoort nodig.
 • Dit mag ook later worden doorgegeven
 • Indien u onverhoopt tijdens uw paardrijvakantie iets zou overkomen, nemen wij rechtstreeks contact op met uw verzekeraar en nemen daarmee alle regelwerk uit handen.
  U dient zelf bij uw verzekeraar te vragen of de verzekering paardrijden dekt en anders een aanvullende dekking te vragen
 • Reisverzekering indien u die afsluit (Naam verzekeraar, Polisnummer, Ingangs-/Afloopdatum en telefoonnummer van uw verzekeraar.
 • Heeft u nog vragen of wensen laat het ons hier weten of bel 06-47310175 of e-mail info@paardenpas.nl gerust.