Page content

Game Census

Waterberg Game Census - 30 mei-7 juni 2020                 
Méér dan een paardrijdsafari. Eens per jaar bij de Game Census bij Ants Lodges maakt u onderdeel uit van een wildlife conservation team en helpt u met het (te paard, vanuit jeeps en de dierenarts zelfs vanuit de helikopter) vangen van neushoorns, sabel, giraffes en ander wild. De dieren worden  geteld, onderzocht door de dierenarts en sommigen gaan naar de veiling (andere private reserves in Afrika kunnen dan wild kopen om het sterk van fok te houden). Ook de veiling mag u meemaken.
Het is een uitdagende, inspannende week voor ervaren ruiters en amazones die van Afrika houden.

Pick-up & Transfers
U wordt in de Arrivals Hall van Johannesburg luchthaven opgewacht en naar uw bestemming gereden (duur ca. 3,5 uur met een stop onderweg).
Privé transfers € 220 enkele reis per auto tot 3 personen en € 280 enkele reis per 4-7 persoonsbusje.
Deze transfers is (zeker bij de Game Census) te delen met andere arriverende gasten.

 

Game Census Arrangement 8 nachten
o.b.v. volpension (ontbijt/lunch/diner) in een gedeelde superior-de-luxe tweepersoonskamer, incl. het paardrijden, uitgebreide briefing de avond tevoren, alle dranken (behoudens speciale wijnen en champagnes), non-riding activiteiten, jeep/game drives. Excl. vluchten, transfers Johannesburg-Waterberg, massages, conservation fee, eigen uitgaven en reis-/annuleringsverzekering. Transfers is bij de Game Census afhankelijk van hoeveel passagiers in de auto of bus gaan, dat afhankelijk is van de vluchtaankomsttijden. Iedereen arriveert voor de Game Census over het algemeen op dezelfde dag. Uw host probeert daarom de transfers zoveel mogelijk te combineren. 

Back to Ants Lodges