Latest Blogposts

Our Little Farm - Rijden in de Zweedse bossen zomer & winter

Land Zweden Vliegen op Oslo
Vakantie Centrebased & tochten Transfers Ja of huurauto
Duur 4 nachten/5 dagen Rijden 4 dgn/2-6 uur p.dag
Periode zomer en winter Niveau Halfgev/Gevorderd
Paarden Tinkers, Paints & mix Accommodatie Farmhouse & tipi's
Rijdstijl Western Max.gewicht 90 kg
Prijsindicatie € 575 - € 1.185 Groep/Boeking 2-12 pers
Jan Feb Mrt Apr Mei Jun- Jul Aug Sep Oct Nov Dec

Mail ons Offerte | Reserveren Aanbiedingen | Blog | Media | Facebook | Gastenboek | Reisadvies |

Western rijden door de bossen in Zweden en nachtje kamperen in de Zweedse natuur
Bijzonderheden: op maat mogelijk met verblijf op de farm en kamperen trektocht

Ver weg van de bewoonde wereld... meerdaagse trail in de Zweedse bossen. Ongerepte natuur, spectaculaire beklimmingen en steile afdalingen, door zandvlaktes en heide. De prachtige panorama’s wisselen elkaar elke dag af. ‘s Avonds lekker koken bij het kampvuur en we slapen in tipi tenten onder de sterrenhemel...

Zomerprogramma It´s all about horses
Outdoor & Horsemanship (7  nachten/8 dagen/6 dagen rijden)

Our Little Farm and Hooves Boots & Horsemanship bundelen hun krachten voor deze special. Gedurende de week combineren ze trail riding met buitenactiviteiten in de Zweedse natuur met theoretische en prakische lessen over kuddegedrag, lichaamstaal, de connectie tussen paard en mens, hindernis training en meer. Deelname 5 tot 12 ruiters/amazones
Dag 1 - zondag
Aankomst
Dag 2 - Maandag
Theorie kuddegedrag gevolgd door de kudde observeren. In de middag een trail ride en in de avond op moose safari.
Dag 3 - Dinsdag
Vandaag een ochtend en een middaggroep. Afhankelijk van in welke groep je bent ingedeeld. Theorie over horsemanship gevolgd door een individuele les. Leer hoe je richting en snelheid van een paard in een roundpen kunt beïnvloeden. In de avond een mooie trail ride met de hele groep. Voor wie wil rondom het kampvuur.
Dag 4 - Woensdag
Vandaag weer een ochtend en middaggroep. Theorie over het kalmeren/signalen van paarden. Een praktische les over grondwerk met paarden. Leer de taal van het paard beter te begrijpen en leer de subtiele signalen herkennen. Met een “chuck wagon” door de bossen in de avond en een tocht met Zweedse zonsondergang met de groep.
Dag 5 - Donderdag
We blijven in twee groepen en maken een mooie trail ride. Leer de connectie tussen paard en mens. De focus zal liggen op onze eigen intentie en de lichaamstaal. Na theorie brengen we dit in de praktijk met een verdere verkenning van hoe snelheid en richting van een paard te beïnvloeden in de roundpen. Avond vrij. Voor wie wil het kampvuur.
Dag 6 - Vrijdag
In juni: Vandaag combineren we al wat we geleerd hebben in een obstakel/hindernis en desensitizing training. Na theorielessen over hoe paarden leren, splitsen we de groep in drie groepen om aan het werk te gaan. Kijken naar de andere groepen kan ook. Na de lunch maken we ons klaar om erop uit te trekken voor onze overnachting in de bossen. Hier koken we in de buitenlucht en brengen de avond door rondom het kampvuur alvorens in onze tenten in de bossen te overnachten.
In september: Vandaag combineren we al wat we geleerd hebben in een obstakel/hindernis en desensitizing training. Na theorielessen over hoe paarden leren, splitsen we de groep in drie groepen om aan het werk te gaan. Kijken naar de andere groepen kan ook. In de middag bezoeken we een mooie waterval met de hele groep. Daarna is er de mogelijkheid om lasso gooien te leren op de farm. De avond is vrij of met de groep rondom het kampvuur.
Dag 7 - Zaterdag
In juni: Na ons ontbijt in het bos rijden we een mooie tocht terug naar de farm waar we rond het middaguur arriveren. Dan is er tijd genoeg om te relaxen in de hottub en wat met de lasso te spelen/werken. In de avond een verrukkelijke barbecue maaltijd.
In september: Vandaag een spectaculaire hele dagtocht met lunch in het bos. Terug naar de farm met voldoende tijd om te relaxen in the hottub en met de lasso te werken/spelen. In de avond een barbecue maaltijd.
Dag 8 - Zondag
Vertrek


Zomer week Vierdaagse trektocht
Ver weg van de bewoonde wereld...Speciaal voor kleine groepen organiseert Our Little Farm deze meerdaagse Trail in de bossen van Zweden. Ga stevig zitten in je Western zadel want elke dag rijden we tussen de 4-6uur door de ongerepte natuur. Spectaculaire beklimmingen en steile afdalingen voeren ons door zandvlaktes, heides en heel aparte bossen. De prachtige panorama’s wisselen elkaar elke dag af. ‘s Avonds lekker koken bij het kampvuur en we slapen in tipi tenten onder de sterrenhemel...

Woensdagmiddag, maak kennis met je paard
Aankomst op de Farm; kennismaking met elkaar en de paarden.
Samen het tentenkamp opbouwen, avondeten buiten in de canvas tipi waarbij we het komende avontuur zullen doorspreken. Overnachting in tipi-tenten op de Farm..
Donderdag, alles inpakken..en opzadelen want we gaan op pad
Vertrek vanaf de Farm; ca. 4-6uur door het bos (ergens onderweg lunch).
Donderdagmiddag aankomst overnachtingsplek, waar we het kamp opbouwen, de paarden verzorgen en we gezamenlijk het eten zullen bereiden. Ondertussen kun je genieten van de natuur. De eerste nacht midden in de Zweedse natuur..
Vrijdag, we trekken verder de natuur in...
Vertrek vanaf deze plek, ca. 4-6uur door het bos naar de 2e overnachtingsplek. We lunchen weer ergens onderweg als we trek krijgen. Vrijdagmiddag aankomst op een mooie plek waarbij we weer kamp maken, de paarden verzorgen en het eten bereiden, genieten aan het kampvuur met een prachtig uitzicht, daarna in slaap vallen in een rustgevende natuurstilte onder de sterrenhemel...
Zaterdag, nog een supermooie rit in het vooruitzicht...
Nadat we relaxed ontbeten hebben en van de mooie zonsopgang hebben genoten ruimen we het kamp op en vertrekken we om een supermooie rit te maken richting de Farm, +- 2-3uur.
Zaterdagmiddag zullen we aankomen, de tenten zetten we weer op, er kan 's middags gerelaxed worden of voor degene die energie over hebben is er de mogelijkheid om aan de 'lassoactiviteit" mee te doen waarna we zaterdagavond een gezellige afsluitavond hebben met BBQ, muziek en eventueel kun je relaxen in de hot tub..
Zondag...Ontbijt op de Farm. In de ochtend/middag (afhankelijk van vertrek) nog een mooie rit in de achterliggende bossen, in de middag vertrek vanaf de Farm..
Winter

https://youtu.be/zNehD2FZtfc

Te paard door de sneeuw galopperen, in de jeep speuren naar de moose of reëen, je slede laten voorttrekken door de huskies of wie sneller wil op de sneeuwscooter om na afloop te genieten van een hottub en een barbecue. Overnacht in je eigen huisje op deze farm van Nederlandse eigenaren. Het is er nu fijner dan hier ...

Winterprogramma 4 daags
Dag 1: Aankomst Farm, kennismaking met paarden en team, 18:00 diner, Pancake dinner
Dag 2: 10:00 uur 1,5 uurs rit, 15:00 uur Wildlife safari in jeep, 18:00 diner, Soep met brood
Dag 3: 10:00 uur Sledetocht met huskies/sneeuwscooteren, 14:00 Sunsetride, 18:00 diner, Pasta
Dag 4: 11:00 uur Arresleetocht met grillen (lunch) in het bos, middag/avond hottub, 18:00 BBQ

Dag 5: Afscheid & Vertrek

Winterprogramma 7 daags
Dag 1: Aankomst Farm, kennismaking paarden & team. Avondeten: Pancake diner.
Dag 2: 10.00 Les en trailride 1,5uur. 15.00: Wildlife safari. Avondeten 18.00: Soep met brood.
Dag 3: 10.00 Winterwandeling met honden van de Farm. 14.00: Sunsetride. Avondeten: Pasta.
Dag 4: Sledetocht met de honden / Sneeuwscooteren , middag en avond zelf te besteden. ( Vraag om de tip voor een goed restaurant! ) Na een outdoor dag in de sneeuw staat 's avonds de hottub warm voor je klaar om te relaxen. Of als je in het vakantiehuis Sälje verblijft kun je in de sauna!
Dag 5: Dagtocht te paard 10.00 - 16.00 (bij deze activiteit zorgen wij voor de lunch!) 18:00 diner, Rijst. Avond: lekker de hottub in als je op de Farm verblijft of de sauna in Sälje.
Dag 6: Vrije dag zelf te besteden. Dag skiën / ijsvissen / winter wandelen / sneeuwpop bouwen / waterval bezoeken
Dag 7: 11.00: Arresleetocht met grillen (lunch) in het bos. 18.00: BBQ
Dag 8: Vertrek.


Accommodatie bij It's All About Horses is in een van de vakantiehuisjes: het boshuisje, Sälje-huisje of Farmhuisje. Alle hebben een kitchenette en badkamer en u verblijft alleen met wie u samen geboekt heeft.


Programma Tweedaagse Trailride Back-to-Basic (1 nacht/2 dagen)
Ver weg van de bewoonde wereld, twee dagen in het zadel door de prachtige natuur van Zweden. Na een lange dag rijden komen we aan op een mooie plek in het bos waar we voor de paarden zorgen, onze camp opzetten, op een vuurtje koken en slapen in een tipitent, onder de sterrenhemel...

 • Aankomst om 10.00 uur bij de Farm, kennismaking & instructie
 • Paard met zadel, zadeltassen, cap, zelfs chaps en waxcoat lenen indien gewenst
 • Dag 1:  Les in de paddock ca. 30 min trailride ca 4-5 uur rijden, anakomst op een plek in het bos waar we overnachten
 • Dag 2: Trailride  ca 2.5 uur, kortere maar mooiere route naar de Farm, waar we na afloop heerlijk in de hottub kunnen relaxen
 • Lunch 2x, Ontbijt 1x, Diner in het bos 1 x.
 • Tent, stretcher, slaapzak met laken, kussen, extra deken en een schapenvacht
 • Slapen in een tipitent bij het meer en onder de sterrenhemel
  * Mogelijk een extra nacht te boeken op de Farm met BBQ en ontbijt
  * Minimaal 2 personen
 • N.B. Paardenpas adviseert extra dagen hieraan te koppelen vanwege aankomst-/vertrek.

 

Arrangement Avontuurlijk Zweden -Light
Centre Based met 7 nachten verblijf in Farmhouse of Salje

 • Paardrijden 1,5uur (activiteitenduur totaal ca. 2,5 uur )
 • Wildlifesafari of excursie Zonsondergangsrit met de paarden (keuze voor wat iedereen wil )
 • Paardrijden Dagtocht
 • BBQ-avond
 • Hot tub Avond
 • Schoonmaak & handdoeken/beddengoed inclusief

Arrangement Avontuurlijk Zweden -Heavy
Centre Based met 7 nachten verblijf in Farmhouse of Salje

 • Tweedaagse back-to-basics paardentocht, inclusief een nacht in de wildernis! Onvergetelijk!
 • Wildlifesafari of excursie Zonsondergangsrit met de paarden (naar keuze)
 • 1,5uurs tocht + les in de paddock (grondwerk of lasso werpen)
 • BBQ-avond
 • Hot tub Avond
 • Schoonmaak & handdoeken/beddengoed inclusief

 

De paarden
De paarden staan in kuddeverband en zoveel mogelijk op de weides. Zelf kunnen ze kiezen of ze in een schuilstal willen staan of op de open weides zodat ze de tijd hebben om te spelen met elkaar, te eten, de rangorde te bepalen, of lekker te relaxen. Omgang&natuurlijke rijstijl: “de opvoeding van de paarden is een belangrijk onderdeel” Er wordt in een natuurlijke wijze met de paarden omgegaan, leadership en vertrouwen zijn daarin essentiële onderdelen. “De paarden moeten weten wat ze aan ons hebben, we geven vertrouwen en dit krijg je terug”. Doordat deze omgang met de paarden wordt gebruikt en de paarden getraind worden op zeer lichte maar duidelijke hulpen kan er ook op een vriendelijke & vrije manier worden gereden. De meeste paarden worden namelijk bitloos gereden. Dit is zonder ijzer in de mond waarbij je toch je paard op een zeer lichte manier kunnen rijden; lange teugel, zodat je zelf met een ongedwongen sfeer optimaal kan genieten van de buitenrit! De paarden hebben ook alle ruimte nodig bij het hoofd/hals gebied om deze ruige natuur door te kunnen klimmen en dalen. Marcia & Dimitry vertellen je heel graag alles over de omgang met paarden “we willen dit graag aan zoveel mensen meegeven in de hoop dat er zoveel mogelijk paarden en ruiters van deze manier van omgang en rijstijl kunnen genieten.* Ter bescherming van onze paarden hanteren we een maximaal gewicht van 90kg per persoon, wij wegen iedereen in verband met de indeling van onze paarden.

Accommodatie
Behalve in tenten is het tevens mogelijk een aantal nachten in de B&B te verblijven, een ruimte boven de stallen (max. 3 personen). 's-Morgens krijg je een mand met kant en klaar ontbijt van belegde broodjes met koffie/thee. Daarnaast zijn er drie vakantiehuizen die geboekt kunnen worden, geschikt voor grotere gezinnen/groepen.
 

Culinair
Ontbijt en lunch worden buiten onder een dak geserveerd. Diners eveneens of in het dorp bij een lokale catering. Drankjes zijn inclusief. Volpension (ontbijt/lunch/diner) is vanaf diner op dag van aankomst t/m ontbijt op dag van vertrek. Het is mogelijk bij de arrangement in de huisjes eventueel semi-inclusive te boeken waarbij u op dag 2 t/m 6 zelf uw diners bereidt.

Uw hosts Marcia en Dimitry

Marcia rijdt sinds haar 4e jaar paard en heeft in Nederland “The little ranch” gehad tussen 2002-2011. Hier organiseerde ze allerlei activiteiten met de paarden/dieren zoals; paardrijd-lessen, huifkar- tochten en kinderfeestjes. Ook heeft ze verschillende jonge paarden ingereden. Daarnaast is ze dierenartsassistente van beroep sinds 2005 en werkt in Zweden naast de farm ook als assistent op een dierenkliniek.
Dimitry rijdt paard vanaf zijn 9e en had in Nederland sinds 2000 al 2 paarden waarmee hij buiten reed, ook liepen zij allebei aangespannen voor de wagen. Sinds 2008 woont hij in Zweden, waar hij al een bedrijf heeft opgebouwd in het paarden toerisme. Sinds 2013 is hij begonnen met het opbouwen van Our Little Farm. Ondertussen is hij al 9 jaar wonende in Zweden en heeft hij een goede ervaring opgebouwd in het toerisme. Naast de farm heeft hij een fulltime baan als kraanmachinist. Hij heeft de opleiding hoefsmid gevolgd in Nederland en onderhoudt hier de hoeven van onze paarden.

Dimitry en Marcia’s doel is om mensen te laten zien wat de natuur te bieden heeft, de gasten er dichter naar toe te brengen en er veel over te vertellen. De paarden zijn hier een groot onderdeel van en laten zien hoe zij zich gedragen in hun natuurlijke levenswijze. “Wat je geeft krijg je terug” is een van de uitspraken van Dimitry. “Geef vertrouwen aan je paard door te praten met hem" hoor je Marcia zeggen onder een rit. Ook “Natuurlijke omgang”, “Kudde verband”,  “Eerlijk en vrij maar wel consequent”, “Vertrouwen”, “Leadership”, “Paarden lichaamstaal” en "Timing" zijn een aantal woorden die je vaak op de Farm hoort..

Niet-ruiters
Wildsafari in landrovers (2 landrovers tot 8 personen), horse & wagon tours (2 uur/3 uur), in de winter sleerijden met paard, vakantiehuisjes te huur, op quads door de bossen.


Ligging
De Farm is gelegen net buiten het dorp Ekshärad in de provincie Värmland op circa 4 uur rijden van Stockholm. Midden tussen de bossen en aan de oever van de machtige Klarälven rivier, die beneden in het dal meandert richting het ca. 100 km zuiderlijker gelegen Karlstad.

Vliegen op:  Stockholm
U kunt zelf uw vluchten boeken of dat aan ons overlaten. Wij adviseren u te wachten met het boeken van vluchten tot wij uw paardrijdvakantie hebben bevestigd. Maatschappijen die richting vanuit Nederland en Duitsland naar Noorwegen of Zweden vliegen zijn: Ryanair, KLM, Norwegian en SAS. Het is tevens mogelijk vanaf Noorwegen af te reizen, met de trein of Stenaline. Deze informatie kunt u bij Paardenpas opvragen. Hieronder een aantal vluchtmogelijkheden.

Pick-up & Transfers
Er is geen pick-up & transfers maar het is eenvoudig op de luchthaven een auto te huren en wij verstrekken de routebeschrijving, het is circa 4 uur rijden door een prachtig gebied met goede wegen. Overweeg een SUV met alle ruimte voor bagage en stevige banden. U kunt dan bovendien gemakkelijk naar het op 3km nabijgelegen dorp om allerlei extra heerlijkheden te halen voor uw verblijf in de huisjes.

Andere dieren
Naast onze paarden wordt de Farm gedeeld met tal van andere dieren waaronder; mini-pony´s, katten, kippen, en blauw-gele Ara’s. Ook hebben we een aantal honden die, naast voor een veilig gevoel, zorgen voor een hoop gezelligheid en aanhankelijkheid! Zij gaan vaak gezellig mee op een van de buitenritten of meerdaagse trektochten. In deze wouden is een ontmoeting met een eland, ree of edelhert eerder regel dan uitzondering. Zelfs een 'close encounter' met de eveneens aanwezige wolf of beer is niet uit te sluiten. Kortom het perfecte gebied met een uitgebreide 'wildernis'. Een echt avontuur om een mooie paardrijdtocht, huifkar-rit of in de winter een trip met onze arreslee te maken!

Weer en klimaat
Zweden is onder te verdelen in drie klimaatgebieden. In het noorden heerst een landklimaat, in het zuiden een gematigd klimaat en in de bergen een poolklimaat. Tijdens de zomermaanden liggen de temperaturen rond de 20 graden in het binnenland en rond de 10 graden aan de grens met Noorwegen. Tijdens de wintermaanden liggen de temperaturen rond de -12 graden in het binnenland en rond de -20 gaden in het zuiden.

Beste reistijd
Mei, juni, juli, augustus en september zijn de beste maanden om naar Zweden te reizen. In deze maanden heeft u de meeste kans op aangename temperaturen. In de maanden mei t/m half juni en de maand september zijn er meerdaagse tochten. In juli en augustus alleen de 2-daagse tocht.

Specials in Juni en September
Half juni en september is er altijd een complete week vol met activiteiten (buitenritten, elandsafari, zonsondergangstocht, huifkartocht in combinatie met leuke theorie- en praktijklessen "All about horses", de connectie tussen mens en paard, grondwerken en obstakeltraining.

Taal
Zweeds is de officiële taal in Zweden. Daarnaast wordt er Deens, Noors en Fins gesproken. Uw hosts/gidsen spreekt Engels ... en natuurlijk ... Nederlands!

Reisdocumenten
U dient te beschikken over een geldige identiteitskaart of paspoort. Een visum is niet nodig.

Reisadvies Ministerie van Buitenlandse Zaken
Reisadvies Zweden | Ministerie van Buitenlandse Zaken | Zweden | Nederlandwereldwijd.nl | Ministerie van Buitenlandse Zaken

Wat mee te nemen
Wij verstrekken een lijst wat mee te nemen, omdat deze paardrijdvakantie iets andere eisen stelt dan een 'gewone' paardrijdvakantie. Uw bagage voor telkens twee dagen gaat mee op het paard dat u rijdt.Warm ondergoed met lange mouwen en benen, dikke sokken, winddicht jack, rijbroek, twee warme sweaters, cap, sjaal, twee paar handschoenen, t-shirts, ondergoed, sandalen/gympen, toiletartikelen, muggenstift, mes, plastic tassen, waterfles, zonnebril met koord, zonnebrandcreme, fototoestel, zwemgoed, verrekijker, snacks, zaklantaarn. U mag zoveel bagage meenemen als u wilt omdat het backup team van uw host alle spullen en kampeerspullen naar de plek van overnachting vooruit brengt, waaronder goede stretchers, tenten, schapenvellen en goede kookspullen).


Prijzen 2023
Kampeerpaardrijdvakantie
 5 dagen/4 nachten/4 dagen rijden € 575
Tweedaagse Trailride Back-to-Basic  € 290
It's All About Horses In juni € 1.590 In september € 1.450

Winterweek
4 daags € 735
7 daags € 975
Zomerweek
4 daags € 725

Huisje Farm of Salje 2-6 personen in combinatie met pakket Light
€ 615,00 p.p. bij twee persoonsbezetting
€ 500,00 p.p. bij drie persoonsbezetting
€ 440,00 p.p. bij vier persoonsbezetting
€ 402,00 p.p. bij vijf persoonsbezetting
€ 375,00 p.p. bij zes persoonsbezetting
Huisje Farm of Salje 2-6 personen in combinatie met pakket Heavy
€ 825,00 p.p. bij twee persoonsbezetting
€ 700,00 p.p. bij drie persoonsbezetting
€ 638,00 p.p. bij vier persoonsbezetting
€ 590,00 p.p. bij vijf persoonsbezetting
€ 550,00 p.p. bij zes persoonsbezetting

Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen. p.p.= per persoon.


Data 2023
Data Zomerweek vierdaagse
mei - half Juni & half augustus tot eind september
Data It's All About Horses
4-11 juni 2023
24 september - 1 oktober

Arrangementen
o.b.v. volpension (ontbijt/lunch/diner vanaf woensdagavond) in een gedeelde kamer of tipi, incl. paard, harnachement, zadeltassen, cap en eventueel waxjas en chaps, tipi-tent, slaapzak met lakenzak, stretcher, kussen, extra deken, schapenvel, alle kampeerspullen.
Exclusief vluchten, transfers,  drankjes & lekkernijen zoals bier, wijn, alcohol, snoep/zoutje voor de avond, reis-/annuleringsverzekeringen en fooien. Desgewenst bij verblijf in de huisjes kunt u semi-inclusive boeken en dag 2 6/m 6 zelf uw diners bereiden.

Winterarrangementen met ontbijt en lunch in het vakantiehuis, tenzij de lunch is in begrepen tijdens de activiteiten zoals in het programma vermeld. Alle avondmaaltijden worden op de Farm geserveerd in de outdoor saloon. Maak heerlijk uw eigen ontbijt en lunch klaar in uw eigen huisje. Er is altijd een standaard voorraad aanwezig met crackers, brood, kaas, eieren, jam, ham, chocopasta, koffie/thee, suiker, melk, jus d'orange, yoghurt, muesli en op 3km afstand is een klein dorp voor boodschappen.


Reserveren

Beschikbaarheid
Wij kunnen beschikbaarheid voor een door u gewenste een periode voor u opvragen en een paardrijdvakantie voor u in optie nemen. De optie kan doorgaans vijf dagen lang worden vastgehouden.
Reserveren
Bij reservering geldt een aanbetaling van 20%-50% afhankelijk van onze paardrijdvakantiepartner. Vrijwel alle paardrijdvakantiepartners hanteren 20% aanbetaling. Het restantbedrag van de reissom mag 2 maanden voor vertrek worden voldaan.
Betalen

Het is mogelijk per bank over te maken of met creditcard te betalen of IDeal via Omnikassa van Rabobank.
Prijsgarantie
De buitenlandse partner bepaalt altijd de prijs. U betaalt daarom nooit meer dan rechtstreeks. Wij ontvangen onze commissie van onze paardrijdvakantie partners en nemen eventueel koersrisico op ons. Wij hanteren bovendien de beste prijsgarantie en verstrekken vanuit Paardenpas soms een korting, zoals met een KNHS-lidmaatschap of een SRR-lidmaatschap ontvangt u 2,5% korting.
Annuleren, verzetten en verzekering
Afhankelijk van de paardrijdvakantiepartner in het buitenland (andere paardrijdvakantie of dezelfde) en van beschikbare data kunnen we veelal uw paardrijdvakantie verzetten, soms kostenloos, soms tegen een administratieve vergoeding. Voor de annuleringsvoorwaarden verwijzen wij naar onze algemene voorwaarden. Het is verplicht een zorgverzekering en een reisverzekering af te sluiten.
Bevestiging en reisitinerary
U ontvangt van ons eerst een bevestiging per email en daarna een uitgebreide persoonlijke reisitinerary met daarin alle voor u relevante informatie over uw reis, waaronder vluchten, luchthavens, aankomst, pick-up & transfers, uw hosts, gidsen, instructeurs, de paarden, uw accommodatie, culinair, verzekeringen, gezondheid, wat mee te nemen, uw programma, reisdocumenten, het land zelf en meer.
U kunt ons e-mailen of gebruik maken van ons online reserveringsformulier.
Tel: +31(0)6-47310175 | E-mail: patricia@paardenpas.nl | Offerte | Online reserveren |
Paardenpas Clubbeste prijsgarantieknhsCollect Wolk Patricia 2015 jpg
    

Interesse

Ik heb eventueel interesse in een paardrijvakantie