Latest Blogposts

Galilea

Bedoeïnentent

Israël - Land of Galilea - vanaf € 1.894    VIDEO     FOTOS           facebook like    e-mail button    button_reserveren
• Paardrijtrektocht door Galilea en de Sirin met uitzicht Jordaanvallei en de Golanhoogte
• Periode februari-mei en september-december
• Vaste data/6 nachten/5 dagen rijden/3-6 uur per dag
• Vanaf halfgevorderd
• Vliegen op Tel Aviv & Transfers
Israel Land of Galilee

Met de eerste avond een geschiedenisles rijdt u de dagen daarna door het vruchtbare Galilea en de Jordaanvallei. Een werkelijk prachtig deel van Israël met rivieren en uitgestrekte stukken terrein voor prachtige galoppades.

Deze paardrijvakantie is trektocht te paard door het land van Galilea voert u door glooiende natuurlijke landschappen, langs zijrivieren van de Tabor en door amandelboomgaarden en velden. U rijdt ook in de Sirin Heights met uitzicht over de Jordaanvallei en naar de Golanhoogte. Beneden is de rivier de Jordaan, de majestueuze regio Carmel en de vlakte van Jizreël. Dit is een prachtig deel van Israël en zeker geweldig om in te paardrijden. Het 'Land van melk en honing'. U krijgt op de eerste avond van uw paardrijvakantie een kleine geschiedenisles over de plekken die u te paard gaat bezoeken. Naast het paardrijden bezoekt u ook te voet een aantal bekende historische sites zoals Mt. Tabor en de Kerk van de Transfiguratie. Er is ook een begeleide wandeling in Nazareth en een dag in Jeruzalem. Additioneel is het mogelijk een rondleiding te organiseren naar het Zuiden, naar de Ein Gedi Kibbutz, Masada en de Dode Zee (min 2 personen). Vraag ons ernaar. Ook verlengingen met verblijf aan de Dode Zee of Eilat aan de Rode Zee zijn mogelijk.

Het rijden/de paarden
U dient alle gangen te beheersen op open gevarieerd terrein. Het tempo is eveneens gevarieerd. De paarden zijn voornamelijk Quarter Horses die Western worden gereden met een losse teugel.

moskee jordan

Accommodatie
U verblijft in lodges of op een kibboets of moshay, comfortabel, maar niet luxueus. Wel met eigen badkamer. Op de kibboets (een coöperatieve landbouw gemeenschap) helpt iedereen mee. Het is een hechte gemeenschap met eigen scholen, eetzalen en winkels. Over de jaren zijn kibboetsen wel wat veranderd, maar er is nog steeds een groot gevoel van gemeenschap onder de leden. Een mosjav heeft een soortgelijke set-up, maar zijn vaak in individueel eigendom. Eénpersoonsaccommodatie is mogelijk tegen een toeslag.

Arrangement (6 nachten)
o.b.v. volpension, inclusief paardrijden, gidsen, frisdranken. Excl. vluchten, transfers van/naar Tel Aviv, bar-rekeningen en fooien. Eénpersoonstoeslag bedraagt € 250 en wordt terugbetaald indien u bereid bent een kamer te delen en er iemand gevonden wordt.
Programma klik op link: Programma Land of Galilea

Data 2016
12 Mar 2016 - 18 Mar 2016
4 Jun 2016 - 10 Jun 2016
10 Sep 2016 - 16 Sep 2016

Vliegen op Tel Aviv
U kunt zelf uw vluchten boeken of dat aan ons overlaten, dat maakt ons niets uit. Wij adviseren u te wachten met het boeken van vluchten tot wij uw paardrijvakantie hebben bevestigd.

Ligging
Israel map

Transfers is gedeeld en bedraagt op de heenweg € 35 per persoon enkele reis en is op de terugweg inbegrepen. Indien u een privé transfers wenst bedraagt dat € 66 per persoon enkele reis vanaf Jeruzalem naar Tel Aviv.

Het weer
De temperatuur varieert sterk, vooral in de bergen, maar over het algemeen is het in deze regio milder dan met een Mediterrain klimaat. In de Jordaanse woestijn in het zuiden is het semi-droog met hete zomers en koude winters. In het voorjaar (maart, april, mei) is het landschap groen en in het najaar (september tot november) mild en plezierig rijden. 's-Winters kan het in de woestijn overdag circa 13°C zijn maar 's-nachts tot nul zakken. Rondom de Dode Zee is het meestal ca. 15°C. Het kan van oktober tot april regenen en soms ook van januari tot maart. Regen in mei en september is zeldzaam.

Reisgids
Bestel hier rechtstreeks uw Israël-reisgids bij Bol.com

Ontmoet Yair Sharet, onze gids in Israël en lees in het interview over zijn unieke baan.

Yair Sharet

Reserveren
Wij kunnen beschikbaarheid voor u opvragen en/of een paardrijvakantie voor u in optie nemen.
Bij reservering geldt een aanbetaling van 20%-40% afhankelijk van onze partnerlocatie.
Het restantbedrag mag 10 weken voor vertrek worden voldaan.
U kunt ons emailen of gebruik maken van ons online reserveringsformulier.

Bel: 06-47310175 | email: patricia@paardenpas.nl |Collect Moments Not Things