Latest Blogposts

Hof van Amstel

Hof van Amstel heeft een karakteristieke rijhal (ruim 20 bij 40 m) van maar liefst 11 meter hoog en voorzien van 21 grote ramen en 24 kleinere ramen. De hal is ontworpen in USA Kentucky stijl door de heer Markus. De bodem in de rijhal heeft een uitstekende kwaliteit en is gelegd door Ton Agterberg.
Hof van Amstel heeft ruime, lichte 3 bij 4 meter boxen met een buitenluik, een spuitplaats met rubber vloer voorzien van warm en koud water en een solarium.

De paarden komen iedere dag in een van de paddocks waarvan er een bovendien te gebruiken is als longeerkraal. Deze is voorzien van een Agterbergbodem. Er is een buitenbak met een springbodem van de firma Agterberg.

Amstel1_15_250

Dagelijks komen de paarden in de trainingsmolen, geschikt voor zes paarden (diameter 18m) met een speciale Agterbergbodem zodat de paarden er ook makkelijk in kunnen draven.

Zodra de veenweiden weer geschikt zijn om te grazen staan de paarden in het seizoen april tot en met september een paar uur in de wei, alleen of met elkaar. Vanaf de stal is het heerlijk buitenrijden. IMG-20150927-WA0000De ruiterpaden van de Middelpolder grenzen aan onze accommodatie dus het is makkelijk en veilig om een buitenrit te maken.