Latest Blogposts

Paard zoekt baas

Beste dierenvrienden,

Een initiatief van de stichting Zinloos Geweld Tegen Dieren. De stichting is in 2000 ontstaan, naar aanleiding van een golf van mishandelingen vaan paarden in Twente. De stichting is momenteel nog steeds met veel zaken bezig om dierenleed te bestrijden. Bij dit bestrijden van dierenleed hoorde ook het actief opvangen van verwaarloosde paarden en deze weer te herplaatsen. Momenteel herplaatsen wij ook paarden van particulieren die niet mishandeld of verwaarloosd zijn. De stichting heeft in het verleden verschillende successen behaald zoals: strafbaar stelling seks met dieren, afschaffing pitbull wetgeving, aanpassing manier van inbeslag name dieren, etc.

Wilt u ons helpn om ons werk voort te kunnen zetten en meer verwaarloosde paarden te kunnen helpen, DONEER dan alstublieft en klik op deze link

Bedrijven

Hebt u een bedrijf en wilt u dit initiatief ondersteunen? Dit kan via geld of goederen kunnen, wij zijn altijd op zoek naar dierenartsen, hoefsmeden, paardenvoer, tandarts, fysio voor paarden, etc. Als tegen prestatie zullen we u opnemen op de sponsor pagina, met een logo. Alvast namens de dieren bedankt voor uw hulp!

Bezoek

Wil je ons bezoeken? Dit kan op speciaal georganiseerde dagen, waar ook verschillende clinics gegeven zullen gaan worden, zoals hoe leer je vrijheid dresseur, en hoe ga je met verwondingen bij paarden om. Ook zullen wij tijdens deze speciaal georganiseerde dagen tweedehands paarde spullen verkopen, die donateurs geschonken hebben.

Bezoek scholen

Het is ook mogelijk om met scholen (max 10 personen) de opvang  te bezoeken, om kinderen kennis te laten maken met de paarden in de opvang. Ook bestaat de mogelijkheid om een stukje te rijden op een paard. Er is bij de opvang ook een grote kantine. Wilt u uw school aanmelden vul AUB het contact formulier in.

Zelf helpen

Wil je zelf ook helpen om kom dan in actie verzamel lege cartridges, bak oliebollen of doe andere dingen. Doe je mee aan de oliebollen actie ontvang je een mooi shirt met 'I love dieren', ga naar de site en kom zelf ook in actie! in HELP DE VERWAARLOOSDE DIEREN